Ali Dropship – Începe-ți propria afacere de succes cu AliExpress https://alidropship.com/

 

Te interesează să deschizi o afacere prin dropshipping în România? Principalul avantaj când te hotăraști să investești într-o afacere eCommerce este că ai la dispoziție o mulțime de modalități prin care să ai succes.

Atunci când vine vorba de opțiunile pe care le ai, poți merge pe una din variantele de mai jos:

 1. Să îți deschizi strict un magazin online, cu stocuri, depozit de produse și gestionarea completă a tot ceea ce ține de dezvoltarea magazinului.
 2. În paralel, sau chiar dacă nu ai un site, poți să vinzi în marketplace-uri precum Emag, cedând un comision administratorilor site-ului respectiv.
 3. Sau poți să faci dropshipping.

Dropshipping-ul este metoda, prin care un magazin online nu are un stoc fizic pentru produsele pe care le comercializează. Atunci când un client finalizează comanda în site, comerciantul o transmite la furnizor și acesta livrează produsele direct la adresa clientului.

Acest sistem de vânzare este unul performant, ce dă rezultate concrete pe termen lung.

Tu, ca proprietar de afacere, poți să te axezi strict pe dropshipping sau poți să folosești acest sistem pentru a testa noi idei de produse, fără a face investiții inutile.

O mulțime de branduri din eCommerce au adoptat deja această strategie pentru a-și dezvolta afacerea: testarea unor noi produse, noi piețe de desfacere, acoperirea nivelului stocurilor etc.

Ali Express Dropshipping oferă soluția all-in-one pentru afaceri de transport maritim AliExpress, inclusiv un plug-in WordPress la îndemână cu instrumente de automatizare, servicii personalizate de dezvoltare a magazinului și suport personal gratuit pe tot parcursul vieții. Cu această soluție, oricine poate crea cu ușurință un magazin web profesionist și începe să ruleze o afacere de transport maritim imediat.

Dacă nu sunteți familiarizați cu livrările de tipul dropshipping, acesta este un model de comerț electronic în care proprietarii de magazine nu au nevoie să cumpere produse în avans. Astfel poți adăuga produse pe site-ul tău și când cineva achiziționează, îl/le cumpărați de la furnizorul care livrează acest articol direct clientului.

 

Avantajele Ali Express Dropshipping

 

Există mai multe motive pentru care să alegi o astfel de afacere online, ca de exemplu minimizarea riscurilor, investești un minim de efort în ea și alte câteva pe care le-am detaliat mai jos.

 • O poți porni foarte repede, nu vei pierde mult timp și energie să o pui pe picioare
 • Investiția financiară este extrem de mică. Gândește-te, nu ai stoc.
 • Poți câștiga bani stând în confortul casei tale, nu ai nevoie de sediu sau de angajați
 • Nu ai nevoie de experiență pentru că cei de la Alix Express vor pune la dispoziția ta o mulțime de mareriale ajutătoare
 • Având în vedere că totul se desfășoară pe website-ul tău, poți automatiza aproape întregul proces
 • Pentru a începe totul este foarte simplu. Devii afiliat, îți faci un website și începi să vinzi

 

De ce să alegi să comercializezi în regim de dropshipping produsele de pe Ali Espress?

 

Ali Espress https://alidropship.com/ este una din cele mai mari platforme de ecommerce din lume și aduce laolaltă producatori din China și resell-eri care pun la dispoziție o gamă foarte diversificată de produse, la prețuri foarte bune inclusiv la comenzi de o bucată.

Mai jos ți-am pregătit o lista cu beneficiile colaborării cu seller-ii de pe Ali Express

 • O gama extrem de larga de produse, peste 100 de milioane
 • Produsele pe care le găsești aici sunt la cel mai mic cost posibil
 • Sunt de actualitate, în pas cu ultimele trend-uri
 • Peste 200 000 de selleri cu care să începi imediat o colaborare
 • Livrare ușoară - poți urmări coletul care se livrează undeva între 7-14 zile
 • Seller-ii sunt foarte flexibili și poți solicita până și discount-uri speciale

În încheiere vreau să mai spun ca dropshipping-ul este un model de afaceri testat și care a adus succes la mii de antreprenori. Sper că acest articol ți-a oferit un ghid cuprinzător despre oportunitatea oferiță de AliExpress și te va ajuta să îți derulezi propria afacere cu dropshipping. https://alidropship.com/

P.S. Mai jos am lăsat și câteva testimoniale de la persoane care au un astfel de business cu dropshipping și sunt afiliați cu AliExpress.

Eu fac dropshipping cu succes singur (cu pluginul AliDropship, care mă ajută foarte mult) de aproape 1 an. Am ajuns de la zero la 6000 de dolari pe lună.John M.

Acum Aliexpress dropshipping este foarte popular. Eu mi-am dorit să vând fără niciun inventar, depozit și bani (limitați), atunci Drop Shipping de la Ali Express a fost exact ce căutam. Mi-a luat ceva până am găsit cel mai de încredere furnizor cu care să mă potrivesc dar după aceea totul a mers peste așteptări. –  Alan Dee

Porneste-ti o afacere cu Ali Expres https://alidropship.com/

 

Pentru marketing, automatizări, integrări, poți lua legătura cu echipa noastră de specialiști la adresa office@topclub.ro.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.