Click Magic – Urmărește, testează și îmbunătațește-ți campaniile de Marketing

 

Promovarea pentru obținerea mai multor abonați și vânzările merg, însă înțelegerea modului în care traficul tău răspunde la toate aceste campanii este adevărata soluție prin care îți poți maximiza cu adevărat profiturile și îți poți duce afacerea la nivelul următor.

Urmărirea click-urilor depășește instrumentele analitice gratuite și este ceea ce îți permite să testezi cu exactitate prețul optim pentru produsul tau, ofertele, metodele de plată, funnel-ul de vânzări, designul paginii și nenumărați alți factori.

În mod ironic, software-ul de urmărire a click-urilor este de obicei unul dintre acele lucruri de care nu știi că ai nevoie până când nu începi să îl utilizezi.

Așadar, în aceast aticol despre tool-ul ClickMagic, voi detalia această soluție de urmărire a click-urilor prezentându-ți o serie de instrumente utile care te poate ajuta să îți crești conversiile.

 

Ce este Click Magic și la ce se folosește acesta?

 

ClickMagic este mult mai mult decât un simplu “tracker de legături” și îl poți folosi pentru a urmări și a optimiza cu ușurință chiar și cea mai elaborată pâlnie de vânzări.

Acesta este un software de urmărire a link-urilor bazat pe web, conceput pentru a gestiona și urmări link-urile și anunțurile de pe toate platformele. Link-uri de social media, reclame pay-per-click (PPC), reclame solo, bannere și cumpărături media.

Chiar și email-urile de urmărire și click-urile care duc la acțiuni sau vânzări nu vor trece neobservate cu ClickMagick.

Spre deosebire de majoritatea instrumentelor similare, Click Magic acoperă toate ariile pâlniei de vânzări și are cele mai puternice link-uri de urmărire din industrie.

De exemplu, campaniile Click Magic sunt o soluție de urmărire modernă care utilizează UTM-uri standard din industrie și cookie-uri „first party” (care nu pot fi blocate) pentru urmărirea unei întregi pâlnii fără linkuri de urmărire sau redirecții.

 

Iată o parte din beneficiile utilizării platformei Click Magic

 

Încep prin a îți spune că, ClickMagick are peste 120 de funcții diferite care te vor ajuta să îți duci marketingul la nivelul urmator și evident să câștigi mai mulțibani online.

120 crede-ma înseamnă mult și pentru a nu te copleși cu informații le-am ales pe top 13, preferatele mele:

 • Urmărirea pe multiple dispozitive a campaniilor și a link-urilor acestora
 • Urmărirea vânzărilor telefonice
 • Completează inteligența artificială folosită de Google și Facebook pentru rezultate mai bune
 • Reduce costurile prin blocarea click-urilor de tip fraudă
 • Face teste automate inteligente de tip AB testing
 • Statusuri și rapoarte în timp real
 • Retargetare Avansată
 • Targetare geografică sau pe device-uri
 • Oferă control asupra vânzărilor realizate de afiliați
 • Platforma îți permite să blochezi accesul roboților de tip spam, meniți să îți cheltuiască bugetul
 • Analize automate privind calitatea traficului
 • Pune la dipoziție o mulțime de tutoriale video
 • Și cel mai important beneficiu, cei de la Click Magic sunt niște fanatici ai supotului

Întrebari frecvente

Mai jos ți-am pregătit câteva dintre întrebarile cele mai frecvente legate de această platforma, cred că se potrivesc oricărei persoane care ajunge să citească pentru prima dată de acest tool, și de aceea am decis să le includ și pe ele in acest articol.

1. Cum mă va ajuta Click Magic pentru a economisi bani din prima zi?

Indiferent dacă este vorba despre concurenții tăi care încearcă să îți cheltuiască bugetul publicitar, de utilizatorii „happy click” care fac click pe anunțul plătit de fiecare dată când doresc să vă viziteze site-ul, sau „roboți” care fac click pe anunțurile tale, acest tip de fraudă este o problemă imensă.

Și dacă în prezent rulezi anunțuri pay-per-click pe Google sau Bing, scutul Click Magic este aproape garantat că va economisi mai mult decât costul pentru utilizarea Click Magic chiar din prima lună …

Modul în care funcționează îți permite să setezi reguli specifice pentru a defini tipul de comportament al click-urilor plătite care este acceptabil pentru afacerea ta și ce nu.

Oricine încalcă aceste reguli este adăugat la o listă de blocuri personalizată, care este apoi folosită pentru a împiedica acești utilizatori să vadă anunțurile tale, astfel încât să nu mai poată face click în mod repetat pe ele și să-ți piardă bugetul publicitar.

Rezultatul final este simplu – conversiile tale rămân la fel, dar cheltuielile vor fi reduse.

2. Cum mă poate ajuta Click Magic să optimizez mai bine anunțurile de Google Ads?

Din diverse motive, uneori sistemul Google nu va înregistra în mod corespunzător o vânzare făcută. Sau poate ești afiliat și nu poți adăuga pixelul Google la pagina „mulțumesc” corespunzătoare …

Pentru a te ajuta să completezi golurile și să „pregătești” mai bine inteligența artificiala de optimizare a anunțurilor Google, Click Magic facilitează importarea conversiilor în Google Ads pentru a te asigura că sistemul are o înregistrare completă a întregii activități de vânzări.

Acesta este unul dintre puținele „secrete” pentru obținerea de rezultate uimitoare cu Google Ads, iar cu Click Magic poți face totul cu doar câteva click-uri. Și dacă ești afiliat, acesta este un schimbător total de joc!

3. Prin ce diferă Click Magic de Google Analytics?

Google Analytics face o treabă bună de a îți arăta modul în care oamenii utilizează site-ul tău, are o mulțime de rapoarte despre lucruri precum cele mai populare conținuturi, timp pe site, date demografice și alte astfel de lucruri.

Dar pentru un marketing cu răspuns direct, Google Analytics are probleme și limitări grave.

Dacă sunteți interesat de tipul de date menționat mai sus, continuați să utilizați Google Analytics. Dar cu siguranță veți dori să utilizați și un alt sistem de urmărire, cum ar fi Click Magic.

Iată doar o serie de motive pentru care recomand Click Magic

– Google Analytics face foarte dificil, dacă nu imposibil de urmărit și optimizat toate canalele de publicitate. Cu Click Magic poți face totul într-un singur loc, economisind mult timp și probleme.

– Mulți agenți de publicitate Google consideră că sunt taxați pentru click-uri pe care nu le-au primit efectiv. Click Magic vă poate ajuta să identificați aceste discrepanțe de clic și să obțineți rambursări de la Google.

– Majoritatea oamenilor consideră că Google Analytics este destul de greu de folosit – de multe ori trebuie să sape prin meniuri și să stabilească filtre complicate pentru a ajunge la datele pe care doresc. Cu Click Magic, toate informațiile de care ai nevoie pentru a îți optimiza afacerea sunt la doar un clic sau două distanță.

– Cu Google Analytics, majoritatea statisticilor tale sunt întârziate cu până la 24 de ore. Și mai rău, dacă primești o mulțime de click-uri, Google „prelevă” datele tale atunci când execuți rapoarte, ceea ce înseamnă că nu primești rapoarte cu adevărat exacte. Cu Click Magic, toate statisticile și rapoartele sunt în timp real și 100% exacte.

– Click Magic oferă zeci de funcții care cresc profitul, pe care pur și simplu nu le poți obține de la Google Analytics. Lucruri cum ar fi urmărirea reală a tuturor dispozitivelor pentru toată publicitatea pe care o faci, posibilitatea de a urmări cu ușurință vânzările prin telefon, testari inteligente, posibilitatea de a urmări promoțiile afiliaților, adăugarea de pixeli de retargetare la orice link, geotargeting și optimizare mobilă, monitorizare anti fraudă prin click-uri 24/7, iar lista continuă…

– Google Analytics nu oferă multă asistență atunci când întâmpini probleme sau ai nevoie de ajutor. Pentru a fi sincer, vei avea norocul să obții altceva decât un răspuns generic de șablon, o zi sau două mai târziu. Pe de altă parte, platforma Click Magic este recunoscută pentru chat-ul fanatic și asistența pentru clienți.

– În timp ce o mulțime de site-uri folosesc Google Analytics, niciun site Web sau o afacere web nu folosește doar Google Analytics, deoarece are probleme și limitări grave. Folosește-l dacă dorești să afli mai multe despre modul în care utilizatorii utilizează site-ul tău, dar când vine vorba de urmărirea anunțurilor plătite, vei dori cu siguranță să utilizezi un sistem de urmărire creat de către și pentru marketeri, cum ar fi Click Magic.

 

O scurta comparație

 

Înainte de Click Magic – plătești pentru click-uri inutile. Vânzările nu sunt urmărite. Numerele nu se potrivesc. O mulțime de lucruri de ghicit, timp irosit și bani. Știi că aceste chestii sunt importante, dar toate par atât de dezordonate.

După Click Magic – cunoști ROI-ul adevărat al fiecărui anunț și link. Fiecare cifra de care ai nevoie este acum la îndemână. Astfel vei putea testa, optimiza și obține mai mulți clienți noi mai ieftin ca niciodată.

 

Ce spun persoanele care folosesc Click Magic?

 

“După ce am generat milioane de dolari online, am văzut ce funcționează și ce nu. Și de foarte multă vreme m-am luptat cu chestiile tehnice care vin cu majoritatea click-urilor de urmărire …
Acum am ajutat mii de clienți să obțină mai mult trafic pe site-urile lor și pot spune cu încredere că, Click Magic este de departe cel mai precis, distractiv și simplu mod de a urmări click-urile tale cu toate funcțiile avansate de care vei avea nevoie vreodată. Acesta este un instrument pe care trebuie să îl ai. “Shaqir Hussyin, SoloAdsAgency 

 

„Click Magic m-a ajutat cu adevărat să-mi duc afacerea la nivelul următor.
Este incredibil de ușor de utilizat, are câteva caracteristici unice, cum ar fi pixelii de retargeting și o modalitate foarte ușoară de a seta ținte de nivel 1 pentru link-uri, care este extrem de util. Am primit sprijin foarte prompt și prietenos când a fost nevoie. Recomand Click Magic tuturor! ” – Jan Brzeski

 

“Nu exagerez când spun că, Click Magic este una dintre resursele noastre cele mai îndrăgite pe care le-am folosit vreodată în afacerea noastră și ne-a ajutat cu adevărat să ducem lucrurile la nivelul următor.
Echipa Click Magic a reușit să facă urmărirea, testarea prin împărțire, etc mai ușoare și mai eficiente ca niciodată! ” – Mike Cooch

 

 

“Click Magic este nemaipomenit. Suportul lor este de prim rang, deoarece ascultă de fapt feedback-urile și adaugă noi funcții lunar. În concluzie, este recomandat atât pentru începători cât și pentru utilizatorii avansați.” – John Lee

 

„Click Magic este de departe cel mai bun tracker de click-uri de pe piață.
Îmi place modelul SaaS bazat pe cloud. De când am început să folosesc Click Magic produsul a fost accesibil online 100% din timp. Creatorii software-ului iau constant sugestii și implementează upgrade-uri. Uneori, aceștia adaugă o nouă caracteristică în platforma următoarea zi dupa ce tu ai sugerat-o! A fost foarte ușor să trec de la vechiul meu software de urmărire la Click Magic. Acesta este un produs excelent și îl recomand oricui caută o soluție de urmărire. “-
Josh Hundsrucker

 

“Sunt dincolo de recunoscător că folosesc Click Magic. Este exact ceea ce am căutat. Dacă aș fi construit eu propriul meu serviciu de urmărire, acesta ar fi fost!
Ceea ce separă cu adevărat Click Magic de celelalte servicii este nivelul mare de feedback acceptat. Am sugerat mai multe caracteristici și le-au implementat rapid. Faceți-i afacerii voastre o favoare și folosiți Click Magic.” – Edward Galstyan

 

“Oricine deține o afacere online știe că urmărirea anunțurilor este crucială pentru a câștiga mai mulți bani online, iar Click Magic m-a ajutat să fac asta. Este cu adevărat grozav! Tot ce pot spune este că depășește cu mult alte trackere de link-uri … ClickMagic este unicul de acest fel … și nu poate fi întrecut. ” – G.A. Titus

 

“Unde crezi că mai poți găsi un tracker de link-uri, rotator, geotargeting, detector de fraudă, testare divizată – în plus față de toți ceilalți, asistență de top dedicată clienților, pe care nu am experimentat-o nicăieri altundeva, și toate astea la un cost rezonabil. Trebuie să recunosc că la un moment dat am lăsat Click Magic pentru o alternativă mai ieftină, dar am revenit rapid la Click Magic. “- Mehboob Meghani

 

“Click Magic este un serviciu de urmărire minunat care vă ajută să vă urmăriți anunțurile și să vă concentrați de unde provin cele mai profitabile click-uri. Acesta a fost un schimbător de jocuri pentru mine, iar suportul este extraordinar. Aș recomanda Click Magic oricărui marketer serios, care dorește să-și ducă afacerea online la nivelul următor. Aceasta este adevărata afacere. “- Carlos Sanchez

 

“Click Magic este un serviciu de urmărire minunat care vă ajută să vă urmăriți anunțurile și să vă concentrați de unde provin cele mai profitabile click-uri. Acesta a fost un schimbător de jocuri pentru mine, iar suportul este extraordinar. Aș recomanda Click Magic oricărui marketer serios, care dorește să-și ducă afacerea online la nivelul următor. Aceasta este adevărata afacere. “- Frank Keeney

 

“Vreau să vă spun că este un produs uimitor. Folosesc trackere de multă vreme, sunt în prezent utilizator CPVlab, dar chiar și cu un software atât de avansat, consider că, Click Magic este un instrument excelent pentru a maximiza veniturile și a aprecia abilitatea de a duce lucrurile la următorul nivel de urmărire și de a oferi control. Observați că nici măcar nu am vorbit despre capacitățile de intermediere a traficului … MARE! “- Felipe Restrepo

 

 

Concluzii

 

Dacă faci orice fel de marketing online, atunci eu cred cu tărie că ar trebui să investești într-un software de urmărire bun, cum ar fi Click Magic. Este atât de esențial să știi de unde vin click-urile tale și care dintre acestea duc la vânzări, pentru că odată ce vei avea aceste informații, vei ști ce funcționează și ce nu, și vei putea optimiza eforturile de marketing pentru a face și mai multe vânzări.

Într-adevăr chiar merită să petreci câteva minute să te documentezi mai mult despre acest tool pentru a vedea dacă ți se potrivește si evident ce caracteristici poți folosi pentru propria ta afacere.

Așadar, dacă vrei să-ți optimizezi marketingul, Click Magic chiar te poate ajuta.

Încearcă Click Magic GRATUIT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.