12 Feb 2020

 Indicatori vitali pentru IMM-uri de care sa tii cont in afacerea ta!

Sunt multe situatii in care observ ca antreprenorii nu reușesc sa inteleaga pe deplin modul in care se intampla lucrurile in afacerile lor. Nu reusesc sa urmareasca sau sa stabileasca indicatorii potriviti pe care sa ii urmareasca pe parcursul anului si astfel de multe sunt blocati cu o afacere la relanti intrebandu-se mereu unde sunt problemele.

🏆Indicatorii cheie de performanta sau KPI sunt o parte relevanta a masurarii succeselor si esecurilor din afacerea dvs. Acestia se pot integra intr-un tablou de bord
care permite proprietarilor și managerilor de afaceri sa obtina o imagine de ansamblu asupra modului si perfomantelor in care activitatea lor - sau departamentele individuale - iși desfașoara activitatea la un moment dat.

Astfel stiu unde se afla si unde trebuie sa intervina.

🎯Care sunt insa cei mai potriviti indicatori de urmarit in afacere?

Vom aborda in cadrul workshop-ului 10 dintre indicatorii pe care ii consideram cei mai potriviti pentru afacere!

Detalii privind data și locul desfășurării evenimentului: 

Data: Miercuri, 12.02.2020 – ora: 8:30 – 10:30

Locația: Restaurant Toledo, Cluj-Napoca

Tarif workshop:  Participarea este gratuită în limita a 7 locuri. Pentru aceste locuri se achită doar costul catering-ului direct la restaurant

Tarif catering: 25 lei/ persoana., se plătește direct la Restaurant contravaloarea micului dejun

Moderatorul este unul din consultanții Clubului de Afaceri TOP CLUB.  

CLUBUL DE AFACERI TOP CLUB, de peste 8 ani, sprijină managerii  și proprietarii de afaceri din Cluj  să își dezvolte afacerile și de asemenea creează cadrul ca aceștia să beneficieze de un mediu de încredere în care  schimbul de experiență și idei să contribuie la dezvoltarea afacerilor dar și la dezvoltarea personală a membrilor participanți.

Clubul organizează Seri de Mastermind, Workshop-uri speciale, Schimb de experiență, Coaching, Consultanță, etc. Poți alege un eveniment la care să participi gratuit pentru a descoperi în ce mod poate contribui Clubul la dezvoltarea ta sau a afacerii pe care o conduci.

P.S.1  La întâlnire vei putea cunoaște și alți proprietari de afaceri sau manageri și vei putea afla cum au folosit ei Clubul pentru a se dezvolta, dar și pentru a-și dezvolta afacerile.

P.S. 2  Nu trage concluzii legate de întâlnire înainte de a participa. Pur și simplu participă și apoi trage concluziile. Atâția proprietari de afaceri care și-au dezvoltat afacerile prin intermediul Clubului nu sunt o simplă întâmplare!

Category:  Business