18 Oct 2017

DE CE UNII MANAGERI NU VOR DEVENI NICIODATA LIDERI!

 

Stiai de aceste statistici care ne influenteaza in ziua de azi managementul afacerilor?

  • Stiai ca mai putin de 20% dintre manageri avanseaza de la management la leadership, desi ei considera in mod fals ca sunt lideri?
  • Stiai ca exista o lista cu 10 motive pentru care unii managerii nu devin si lideri in adevaratul sens al cuvantului?
  • Ei bine ai acum acces la aceasta lista numita "Lista Adevarului" in ceea ce privesc premizele pentru un leadership la cote inalte.

 

Se stie ca firmele au azi nevoie de lideri adevarati , nu doar de manageri care se considera si lideri. Din pacate, unii manageri insa nu vor fi niciodata si lideri in ciuda a ceea ce cred ei despre ei insasi.


Sunt cel putin 10 motive pentru care unii manageri nu vor deveni cu adevarat si buni lideri. Acestia:

1. Considera ca daca esti un bun manager esti automat si un bun lider, ceea ce ne conduce la al doilea motiv:

2. Considera ca managementul si leadershipul sunt unul si acelasi lucru si atunci ce rost are sa isi bata capul cu leadership-ul. Insa ei nu inteleg ca, chiar daca aparent leadership-ul si managementul sunt unul si acelasi lucru, abilitatile de management sunt total diferite de abilitatile de leadership.

3. Acesti manageri isi spun: “Eu oricum le spun oamenilor ce sa faca intrucat eu sunt seful si daca ei nu fac ii chem in sedinta sau ii sanctionez. Nu am nevoie sa-mi dezvolt nicio abilitate de leadership.”  Insa ei nu inteleg ca in acest caz oamenii vor actiona de frica si nu pentru ca sunt inspirati sau motivati de un lider. Iar cand oamenii actioneaza din frica nu au cum sa fie la fel de motivati, dedicati, productivi sau loiali ca si atunci cand sunt motivati si inpirati de un lider.

Detalierea acestor 3 motive prin prisma diferentelor dintre leadership si management dar si alte 7 motive importante pentru care unii manageri nu vor deveni niciodata lideri le vom dezbate in cadrul worksop-ului organizat de Clubul de Afaceri Top Club: 

Miercuri 18 Octobrie de la ora 9-11 la Hotel Onix in Cluj-Napoca

 

Workshop-ul este GRATUIT se achita doar consumatia restaurantului direct la Hotel care este de 25 Ron/pers.
Trainer: Cristian Fertea   www.cristianfertea.ro

 

Pentru eventuale alte intrebari : 0740-336174 sau email office@topclub.ro

ATENTIE: Numarul de locuri este limitat !

Category: 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.