24 Apr 2019

Ce facem cu cea mai costisitoare parte din afacerea noastra?

 

     De cele mai multe ori cea mai costisitoare parte a unei o companii sunt angajatii. Angajatii costa mult si din ce in ce mai mult.
Doar aducerea unui om nou in firma te poate costa cateva mii de lei sau chiar mai mult.

 

Potrivit lui Investopedia, formarea unui nou angajat la pragul de rentabilitate dureaza in medie pana la 6,2 luni. Aceasta înseamna ca, în cazul în care un angajat paraseste firma, vei avea nevoie de cel putin o jumatate de an, doar pentru a obtine un înlocuitor al celui plecat si doar pâna la un nivel de baza. 

 

     Dar daca pleaca oamenii de top, performerii din firma? Cei mai buni dintre cei mai buni oameni din compania ta? Acesti oameni nu sunt simplu de înlocuit. Influenta organizationala, relatiile interne si externe, precum si efectul de domino asupra altor angajati fac pierderea acestor oameni incredibil de daunatoare.
De aceea este important sa investitim mai mult timp, energie si resurse in retentia oamenilor in firma.

 

La workshop-ul Top Club de Miercuri 28 Septembrie se va discuta despre 20 de metode prin care sa imbunatatesti retentia si motivarea angajatilor in firma.

Te invitam si te asteptam si pe tine sa te alaturi acestui workshop si in compania celor peste 25 de antreprenori membrii deja ai Top Club.

Detalii privind data și locul desfășurării evenimentului:
Data: Miercuri, 24.04.2019 – ora: 9:00 – 11:00
Locația: Hotel ONIX, Cluj-Napoca

Workshop-ul este GRATUIT! Se achită doar consumația restaurantului, direct la Hotel, care este de 25 RON/pers.

Această întâlnire durează aproximativ doua ore. Cu siguranță un timp scurt dar cu o cantitate concentrată de informații utile pe care le vei primi. Pentru eventuale alte intrebari : 0740-336174 sau email office@topclub.ro

Rezerva un loc completand formularul de mai jos

Category: