27 Feb 2019


Azi angajatii nu mai doresc sa fie condusi de un manager!
Ei vor sa simta si sa fie condusi de un lider!


"Abilitati de leadership prin care sa cresti fidelitatea 

si productivitatea angajatilor tai!"


   

   

     Stiai de aceste statistici care influenteaza in ziua de azi managementul afacerilor?
Stiai ca mai putin de 20% dintre manageri avanseaza de la management la leadership, desi ei considera in mod fals ca sunt lideri?
Stiai ca exista o lista cu 10 motive pentru care unii manageri nu devin si lideri in adevaratul sens al cuvantului?
Ei bine, ai acum acces la aceasta lista numita "Lista Adevarului" in ceea ce privesc premizele pentru un leadership care sa creasca fidelitatea si productivitatea angajatilor.

     Se stie ca firmele au azi nevoie de lideri adevarati, nu doar de manageri care se considera si lideri. Din pacate, unii manageri insa nu vor fi niciodata si lideri, in ciuda a ceea ce cred ei despre ei insasi.

     Sunt cel putin 10 motive cuprinse in "Lista Adevarului" pentru care unii manageri nu vor deveni cu adevarat si buni lideri.

Acestia:


1. Considera ca daca esti un bun manager esti automat si un bun lider, ceea ce ne conduce la al doilea motiv:
2. Considera ca managementul si leadershipul sunt unul si acelasi lucru si atunci ce rost are sa isi bata capul cu leadership-ul. Insa ei nu inteleg ca, chiar daca aparent leadership-ul si managementul sunt unul si acelasi lucru, abilitatile de management sunt total diferite de abilitatile de leadership.
3. Acesti manageri isi spun: "Eu oricum le spun oamenilor ce sa faca intrucat eu sunt seful si daca ei nu fac, ii chem in sedinta sau ii sanctionez. Nu am nevoie sa-mi dezvolt nicio abilitate de leadership.", insa acesti manageri nu inteleg ca in acest caz oamenii vor actiona de frica si nu pentru ca sunt inspirati sau motivati de un lider. Atunci cand oamenii actioneaza din frica, nu au cum sa fie la fel de motivati, dedicati, productivi sau loiali ca si atunci cand sunt motivati si inspirati de un lider. Un adevarat lider considera tot timpul ca are ceva de invatat si cauta oportunitati de invatare. Managerul considera ca are treburi mai importante de facut.

     Detalierea acestor 3 motive, prin prisma diferentelor dintre leadership si management, dar si alte 7 motive importante pentru care unii manageri nu vor deveni niciodata lideri (si astfel nu vor intelege niciodata pe deplin de ce le pleaca oamenii din firma si de ce le este greu sa atraga altii) si care sunt cuprinse in "Lista Adevarului", le vom dezbate in cadrul workshop-ului organizat de programul de dezvoltare antreprenoriala Top Club, la micul dejun de afaceri de Miercuri, 27 Februarie, de la ora 09:00-11:00, la Hotel Onix in Cluj-Napoca.

 

     In conditiile pietei de azi, fiecare antreprenor ar trebui sa se focuseze asupra tuturor metodelor si variantelor posibile pentru a-si atrage, fideliza si creste productivitatea oamenilor. Dezvoltarea abilitatilor de leadership este la indemana fiecarui manager si antreprenor.

 

Workshop-ul este GRATUIT! Se achita doar consumatia restaurantului, direct la Hotel, care este de 25 RON/pers.
Trainer: Cristian Fertea  www.cristianfertea.ro

Pentru eventuale alte intrebari : 0740-336174 sau email office@topclub.ro

Pentru inscrieri completati formularul de mai jos:

 

Category: