17 Oct 2018

Ce sa ceri oamenilor de marketing sa automatizeze pentru a obtine rezultate dar si pentru a economisi bani.STIAI CA.....

1. 30% dintre companii consideră automatizarea procesului de generare de leaduri pentru vanzari, o schimbare vitala pentru succesul generarii de leaduri si deci pentru vanzari, in afacerile lor. -Ascend2 "Generarea de leaduri pentru creșterea conversiei" (2017)

2. Conform unui studiu publicat de celebra revista FORBES privind Inteligenta Artificiala in afaceri

- 84% dintre respondenții studiului spun că Inteligenta Artificiala le va permite să obțină sau să susțină un avantaj competitiv fata de concurenta!

- 83% din oamenii de afaceri participanti la studiu considera utilizarea Inteligentei Artificiale ca o prioritate strategică pentru afacerile lor de azi.

- 75% afirma ca Inteligenta Artificiala le va permite sa se extinda în noi domenii de afaceri si noi asocieri.

Upgradaza-te si fii la curent cu cele mai noi tehnologii si automatizari pe care sa le folosesti in afacerea ta.

Participa la workshop-ul special organizat in cadrul programului de dezvoltare antrepenoriala TOP CLUB


Detalii privind data si locul desfasurarii evenimentului: 

Data: Miercuri, 17.10.2018 – ora: 9:00 – 11:00

Locatia: Hotel ONIX, Cluj-Napoca

Tarif workshop: Participarea este gratuitacostul de 50 euro al workshopului fiind sponsorizat de Clubul de Afaceri TOP CLUB.

Tarif catering: 25 lei/ persoana. (se plateste direct la hotel

Speaker-ul este unul din consultantii Clubului de Afaceri TOP CLUB,  cu vasta experienta in conducerea afacerilor, cu sute de manageri si oameni de business participanti la training-urile sustinute, aprecieri deosebite din partea proprietarilor de firma carora le-a oferit consultanta in conducerea afacerilor, autor al cartii de dezvoltare personala "SI TU POTI", citat in numeroase articole de presa, invitat la diferite conferinte si seminarii din diverse arii de activitate.

P.S. Aceasta intalnire dureaza aproximativ doua ore. Cu siguranta un timp scurt dar  cu o cantitatea concentrata de informatii utile pe care o vei primi. 

Category: