15 Jan 2020

CREATIVITATEA IN AFACERI

Cum sa folosesti tehnicile si metodele de stimularea  creativitatii in afaceri si in management

 

 

Acesta intalnire este dedicata persoanelor de conducere (nu stiu daca si tu esti) care doresc sa fie pe o treapta superioara prin accesarea unor tehnici eficiente de creativitate, intalnire care te va face sa intelegi si sa folosesti creativitatea la un nivel superior si  care te va ajuta sa stii lucruri pe care altii nu le stiu.

 

 

De ce este importanta creativitatea in afaceri si in management?

Creativitatea si inovatia in cadrul unei companii bine gestionate au fost intotdeauna recunoscute ca fiind o cale sigura spre succese repetate (banuiesc ca si tu iti doresti mereu succese). Incurajarea creativitatii angajatilor sau incurajarea sa gandeasca in afara cutiei combinata cu oferirea de timp si resurse pentru a explora noi domenii si solutii este cheia pentru solutii de afaceri rentabile. De ce sa nu cunosti tu si sa controlezi si sa dirijezi eficient procesul creativitatii la tine in firma? Se mai stie si ca creativitatea îmbunatateste procesul de rezolvare a problemelor si identificare de noi solutii indiferent dacă vorbim despre dezvoltarea unei noi strategii sau despre o modalitate inovatoare de a trece mult in fata concurentei.

 

​​​Iata cateva statistici despre impactul si importanta inovarii in afaceri:

1. Companiile creative detin o productivitate sporita si o pierdere mult mai scazuta a muncii comparativ cu alte sectoare economice.
Stiu ca si tu vrei sa faci parte (poate ca esti deja)  din elita firmelor cu productivitate sporita si randament ridicat de aceea abia astept sa ne cunoastem si sa impartasim experiente in acest sens.

2. 75% dintre persoane considera ca nu si-au atins inca intreg potentialul creativ.
Iti dai seama ce potential nefolosit este  in fiecare firma? Nu ar fi pacat sa nu afli cum  poti exploata mai bine potentialul din firma ta?

3. 6 din 10 persoane au simtit ca, fiind creative, pot ajuta la cresterea economiei tarii in care locuiesc (7 din 10 in Statele Unite ale Americii).
Observi cum creativitatea stimuleaza si motivatia?

4. Cumparatorii sunt atenti in proportie de 57% la procesul de achizitonare inainte de a vorbi macar despre vanzari.
E un potential imens aici, daca stii cum sa il folosesti.

5. Cand directorii de companii au fost intrebati, ”Care este abilitatea pe care o apreciati cel mai mult la angajatii dumneavoastra?” acestia au raspuns: Creativitatea, abilitatea de a rezolva probleme, de a veni cu noi solutii si de a-si folosi mintea pentru a-si putea da seama de cum se rezolva anumite lucruri.
Traim alte vremuri, in care iata creativitatea oamenilor este mai importanta ca oricand

6. Aproximativ 60% dintre directori au mentionat creativitatea ca fiind cea mai importanta calitate pe care un lider ar trebui sa o detina, comparativ cu 52% pentru integritate si 35% pentru gandirea atotcuprinzatoare.
Inca mai stai pe ganduri, daca sa participi sau nu? Vrei sa ramai in urma din punct de vedere a ceea ce inseamna si cum se poate folosi creativitatea in afaceri? Participa  la workshop-ul nostru "Creativitatea in afaceri" Iti vom face cu placere un loc “la masa noastra”,  si  te vom primi cu bratele deschise in comunitatea speciala si exclusivista TOP CLUB.

Sursa statisticilor: http://marketeer.kapost.com/creativity-stats/
Textul scris italic (inclinat) ne apartine

NU avem o bageta magica,  nu suntem perfecti, nu avem un glob de cristal.  Insa stim ce perspectiva sa iti oferim si ce viziune sa iti transmitem ca  tu sa descoperi cum ai putea folosi CREATIVITATEA  pentru a-ti dezvolta afacerea.
Sunt convins ca  va fi o experienta de neuitat pentru tine (cel putin asa a fost pentru unii din membri comunitatii un astfel de workshop)

Detalii privind data si locul desfasurarii evenimentului: 

Data: Miercuri, 15.01.2020 – ora: 8:30 – 10:30

Locatia: Restaurant Toledo, Cluj-Napoca

Tarif workshop:  Participarea este gratuita in limita a 7 locuri. Pentru aceste locuri se achita doar costul catering-ului.

Tarif catering: 25 lei/ persoana., se plateste direct la Restaurant contravaloarea micului dejun

Moderatorul este unul din consultantii Clubului de Afaceri TOP CLUB.  

CLUBUL DE AFACERI TOP CLUB, de peste 8 ani, sprijina managerii  si proprietarii de afaceri din Cluj  sa isi dezvolte afacerile si de asemenea creeaza cadrul ca acestia sa beneficieze de un mediu de incredere in care  schimbul de experienta si idei sa contribuie la dezvoltarea afacerilor dar si la dezvoltarea personala a membrilor participanti.

Clubul organizeaza Seri de Mastermind, Workshop-uri speciale, Schimb de experienta, Coaching, Consultanta, etc. Poti alege un eveniment la care sa participi gratuit pentru a descoperi in ce mod poate contribui Clubul la dezvoltarea ta sau a afacerii pe care o conduci.

P.S.1  La intalnire vei putea cunoaste si alti proprietari de afaceri sau manageri si vei putea afla cum au folosit ei Clubul pentru a se dezvolta, dar si pentru a-si dezvolta afacerile.

P.S. 2  Nu trage concluzii legate de intalnire inainte de a participa. Pur si simplu participa si apoi trage concluziile. Atatia proprietari de afaceri care si-au dezvoltat afacerile prin intermediul Clubului nu sunt o simpla intamplare.

 

Parteneri ai evenimentului: 

Pentru a rezerva un loc la workshop completeaza formularul de mai jos

Category: