31 Jan 2018

Cum sa ai sub un control mai bun,  dificultatile legate de personal


Rezerva un loc gratuit 
Masa rotunda la micul dejun cu
Cristian Fertea
Founder of Top Club
Chiar daca nu te-ai gandit pana acum serios  la ce va urma legat de criza de personal, imagineaza-ti totusi pentru o secunda, cum ar fi sa sti care sunt tendintele si care ar putea sa fie solutiile pentru aceasta problema!
    Dincolo de faptul cu multi antreprenori au simtit deja criza de personal disponibil pentru angajare sunt si numeroase studii care vin sa confirme tendinta accentuate de a intaimpina dificultati in a gasi , atrage si pastra angajatii.
    Amintesc aici doar 2 din studiile internationale facute pe aceata tema unul efectuat de National Federation of Independent Business (NFIB) care releva ca “85 % din antreprenorii care fac angajari au raportat pr in a gasi personal calificat” iar intr-u report al CNBC se arata ca aceasta este o problema prezenta in toate ramurile industriale.

Plecand de la aceste realitati va invitam la un workshop

Cum ne raportam si cum sa abordam resursa umana in 2018
 
Care va contine solutii, perspective, trend-uri si top 5 adevaruri de care sa ti cont in gestionarea oamenilor de la tine din companie.
  • Tips&Tricks practice
  • Studii de caz
  • Exemple reale
  • Statistici surprinzatoare
Workshop-ul la micul dejun va avea loc in data de 31 Ianuarie orele 09,00-11,00 la hotel Onix din Cluj-Napoca. Workshop-ul este GRATUIT se achita doar consumatia restaurantului direct la Hotel care este de 25 Ron/pers.
 
 
Pentru eventuale alte intrebari : 0740-336174 sau email office@topclub.ro

Pentru a participa GRATUIT la workshop completati formularul de rezervare de mai jos:
 

Category: