Cum sa faci din anul 2019 cel mai bun an

12 Dec 2018

Cum sa faci din anul 2019 cel mai bun an de pana acum-

Chiar daca nu te-ai gandit pana acum la anul urmator din aceasta perspectiva, imagineaza-ti totusi pentru o secunda, cum ar fi ca anul urmator sa fie cel mai bun al tau de pana acum!

De peste 5 ani workshop-ul cu acelasi nume face ca anii in care participantii urmeaza pasii formulei si tin cont de ceea ce au aflat in cadrul workshop-ului sa fie cel mai bun an.

 

 Vei cunoaste in cadrul Clubului De Afaceri Top Club antreprenori care au aplicat cu rezultate ceea ce au aflat, uneori chiar cu rezultate spectaculoase si au obtinut cei mai buni ani de pana acum.

 

Stiu din experienta ca pentru a avea cel mai bun an de pana acum primul pas este sa iti doresti asta. Si de ce nu ti-ai dori asta? Sau de ce nu si-ar dori oricine de pe lumea asta, ca anul urmator sa fie cel mai bun an de pana acum?

 

Imagineaza-ti doar cum ar fi sa stii cum sa faci si ce sa faci pentru ca anul viitor sa fie cel mai bun al tau!

Mai mult imagineaza-ti ca pe acest drum de-a face din anul urmator cel mai bun al tau sa nu fi singur ci alaturi de alt antreprenori.

 

Haide sa facem impreuna cu alti antreprenori din cadrul Clubului de Afaceri Top Club, ca anul 2019 sa fie cel mai bun al tau de pana acum.

Da-ne voie sa impartasim cu tine aceasta bucurie si implinire de a avea anul 2019 cel mai bun an de pana acum.

Te invit cu drag la intalnirea la micul dejun cu alti antreprenori din Clubul de Afaceri Top Club care va putea constitui baza de plecare, fundamentul pentru a construi un an 2019 excelent.

Iti garantez ca va fi o experienta speciala pentru tine prezenta la workshop.

Workshop-ul la micul dejun va avea loc in data de 12 Decembrie orele 09,00-11,00 la hotel Onix din Cluj-Napoca.

Workshop-ul este GRATUIT se achita doar consumatia restaurantului direct la Hotel care este de 25 Ron/pers.


Pentru eventuale alte intrebari : 0740-336174 sau email office@topclub.ro

Pentru inscrieri completati formularul de mai jos:

Category: