05 Jun 2019

✅ NIMIC NU TESTEAZA MAI MULT ABILITATILE DE MANAGER DECAT CAPACITATEA DE A LUA DECIZII DIN CE IN CE MAI BUNE!
 
 
Participa GRATUIT la un workshop, alaturi de alti proprietari de afaceri, in care:

✔ Afli si intelegi cele mai noi descoperiri legate de procesul decizional, informatii pe care daca nu le detii ramai in urma
Rezolvi mai repede provocarile si problemele aparute, prin cresterea rapiditatii si calitatii deciziilor, diminuand astfel frustarile si crescand performanta.
Obtii mai repede rezultatele pe care ti le doresti, alegand cele mai bune decizii.
Aduci claritate in actiunile tale si ale celorlalti
✔ Pe baza unor criterii foarte bine definite, vei invata cum poti sa iti construiesti propriul tipar care sa te ajute sa iei cea mai buna decizie
✔ Vei afla care sunt cei mai importanti pasi in luarea deciziei si cum, cu ajutorul acestora, vei putea avea rezultate remarcabile mereu.
 
Detalii privind data și locul desfășurării evenimentului:
- Data: Miercuri, 05.06.2019 – ora: 8,30 – 10,30
- Locația: Hotel ONIX, Cluj-Napoca
- Workshop-ul este GRATUIT! ( costurile sunt suportate de Clubul de Afaceri Top Club) Se achita doar consumatia restaurantului, direct la Hotel, care este de 25 RON/pers.
 
Moderator al workshop-ului este Cristian Fertea, cu vasta experienta in conducerea afacerilor, cu sute de manageri si oameni de business participanti la training-urile sustinute, aprecieri deosebite din partea proprietarilor de firma carora le-a oferit consultanta in conducerea afacerilor, autor al cartii de dezvoltare personala „SI TU POTI“, citat in numeroase articole de presa, invitat la diferite conferinte si seminarii din diverse arii de activitate.

Category: