23 Oct 2019

Cand comportamentul sau actiunile oamenilor nu respecta valorile sau asteptarile firmei, acest lucru afecteaza in mod direct profitabilitatea companiei.
Sa disciplinezi uneori angajatii, sa iei masuri si chiar sa acorzi sanctiuni este un lucru inevitabil in management.

 

Dar cum sa iei masuri fara sa faci mai mult rau decat bine?
Daca te simti nesigur sau ezitant in ceea ce ar trebui sa faci cand te confrunti cu astfel de situatii atunci workshop-ul pe care il vom organiza pe data de 23 Octombrie 2019 in cadrul programului de dezvoltare antreprenoriala Top Club este pentru tine si trebuie sa iti organizezi programul si prioritatile astfel incat sa fii prezent.

Vei pleca cu solutii concrete pe care le vei putea aplica in diferite situatii pe care le intalnesti sau le-ai intalnit deja in conducerea oamenilor tai.

Daca gandul sa le atragi atentia oamenilor tai sau sa iei masuri disciplinare asupra lor te face sa te simti inconfortabil, cel mai rau lucru pe care il poti face este sa eviti luarea unei masuri sau initierea unei discutii care sa indrepte comportamente si actiuni.

Te asteptam la workshop sa intalnesti si alti manageri si antreprenori care s-au confruntat cu ceea ce te confrunti si tu si sa descoperi cum si ce fac acestia pentru a lua masuri si pentru a remedia situatia.

 

Detalii privind data și locul desfășurării evenimentului:
- Data: Miercuri, 23.10.2019 – ora: 17,30 – 19,30
- Locația: Restaurant Toledo, Cluj-Napoca
- Investia necesara 100 de Euro. Promotional 7 locuri sunt oferite gratuit, pentru acestea se plateste doar costul mcatering-ului in valoare de 25 Ron care se plateste direct la Restaurant. Inscrie-te si ai sansa sa participi achitand doar contravaloarea catering-ului, daca esti intre primii 7 inscrisi.
 
 Moderator al workshop-ului este Cristian Fertea, - Experienta vasta in afaceri si management , prima firma deschisa in anul 1993. Expert cheie in proiecte europene de milioane de euro inclusiv pentru finantarea a 80 de startup-uri in regiunea de Nord Vest. Fondator al Academiei Succesului si al programului de dezvoltare antreprenoriala TOP CLUB.
 
Parteneri ai evenimentului:


Rezerva un loc aici:

Category: