04 Dec 2019

De ce nu cresc vanzarile firmei asa cum mi-as dori si ce pot face ca ele sa creasca!

 

Cum sa imi pregatesc vanzarile si strategia de vanzari pentru anul 2020?


Ca si proprietari de afaceri, fiecare dintre noi ar trebui sa fie preocupat  sa nu rateze nicio ocazie de a descoperi metode noi de a creste vanzarile firmei.

De accea va invitam la un workshop excelent  in care vom dezbate  acele  puncte fierbinti pe care sa le verifici si sa iti concentrezi atentia in 2020 pentru a-ti creste vanzarile.
In cadrul a 2 ore in compania altor oameni de afaceri sau factori decizionali din companii, la un mic dejun de afaceri, vei descoperi  puncte fierbinti pe care sa le verifici si sa le planifici in vanzari la tine in firma pentru anul 2020 si care au o influenta majora asupra rezultatelor firmei.

Suntem convinsi ca vei descoperi resurse noi, chiar in propria ta firma pentru cresterea vanzarilor, pe care nu le constientizezi in aceste momente.

In ipoteza putin probabila ca vei sti toate cele exprimate, nu -ti fa probleme intrucat avem pregatite ca bonus metode de cresterea vanzarilor, si printre acestea cu siguranta vei gasi metode pe care nu le stii sau nu le aplici la tine in firma.

 

Detalii privind data si locul desfasurarii evenimentului: 

Data: Miercuri, 04.12.2019 – ora: 8:30 – 10:30

Locatia: Restaurant Toledo, Cluj-Napoca

Tarif workshop: Participarea este gratuita pentru primii 7 inscrisi. Costul de 95 euro pentru restul locurilor.

Tarif catering: 25 lei/ persoana se plateste direct restaurantului.

Speaker-ul este unul din consultantii Clubului de Afaceri TOP CLUB,  cu vasta experienta in conducerea afacerilor, cu sute de manageri si oameni de business participanti la training-urile sustinute, aprecieri deosebite din partea proprietarilor de firma carora le-a oferit consultanta in conducerea afacerilor, autor al cartii de dezvoltare personala "SI TU POTI", citat in numeroase articole de presa, invitat la diferite conferinte si seminarii din diverse arii de activitate.

Aceasta intalnire dureaza aproximativ doua ore. Cu siguranta un timp scurt dar  cu o cantitatea concentrata de informatii utile pe care o vei primi. Administreaza-ti timpul in folosul tau! 

P.S. Am fi putut sa facem o prezentare mai lunga, mai detaliata, mai laborioasa a acestui eveniment dar stim ca cine este preocupat in acest moment de cresterea vanzarilor, ii este suficienta informatia prezentata si astfel isi va face timp sa fie prezent(a) la workshop. Cine nu este preocupata(a) de vanzarile firmei , indiferent cat de frumoasa si  detaliata ar fi invitatia, tot nu va fi prezent(a) la workshop. Evident daca in acel interval de timp nu sunt urgente exteem si lucruri care nu pot fi amanate..

Parteneri ai evenimentului:

 

Pentru inscrieri la workshop completati formularul de inscriere de mai jos.

 

Category: