Evenimentele – surse de crestere si dezvoltare pentru afacerea ta

19 Jun 2019

Evenimentele - surse de crestere si dezvoltare pentru afacerea ta!

Cum sa folosesti eficient evenimentele pentru  a capitaliza la maxim in bani si noi relatii eficiente de afaceri participarea la evenimente, conferinte, targuri, expozitii, cocktail-uri etc.

Daca esti un manager sau proprietar de afaceri care doresti sa iti sporesti reputatia, sa dezvolti noi relatii de afaceri , sa  inveti  si din experienta altora salvand astfel timp , energie si bani si sa iti dezvolti reteaua de “fani” atunci cu siguranta locul tau este la workshop-ul la micul dejun organizat de Clubul de Afaceri Top Club” .

In acest workshop vom aborda  metoda  “NETWORKING PROFIT  prin care sa  capitalizezi la maxim in bani si/sau in noi relatii eficiente de afaceri participarea ta sau a oamenilor tai, la evenimente, conferinte, targuri, expozitiile, cocktail-urie etc.  

 

Metoda are 6 piloni pe care ii vom dezbate in cadrul workshop-ului:

  1. Cum sa te pregatesti pentru un eveniment
  2. Ce sa faci si mai ales ce sa nu faci in timpul evenimentelor
  3. Cu cine sa iti petreci timpul si cu cine nu
  4. Ce fel de discutii sa porti
  5. Follow-up eficient
  6. Capitalizarea efectiva in bani, relatii si noi dealuri pentru tine si afacerea ta.

Detalii privind data și locul desfășurării evenimentului:
- Data: Miercuri, 19.06.2019 – ora: 8,30 – 10,30
- Locația: Hotel ONIX, Cluj-Napoca
- Workshop-ul este GRATUIT! ( costurile sunt suportate de Clubul de Afaceri Top Club) Se achita doar consumatia restaurantului, direct la Hotel, care este de 25 RON/pers.
 
Moderator al workshop-ului este Cristian Fertea, cu vasta experienta in conducerea afacerilor, cu sute de manageri si oameni de business participanti la training-urile sustinute, aprecieri deosebite din partea proprietarilor de firma carora le-a oferit consultanta in conducerea afacerilor, autor al cartii de dezvoltare personala „SI TU POTI“, citat in numeroase articole de presa, invitat la diferite conferinte si seminarii din diverse arii de activitate.
 

Category: