17 Jul 2019

Ce sa faci inainte , in timpul si dupa evenimente pentru a obtine maximul de beneficii de la participarea la orice forma de eveniment!


Cum sa folosesti eficient evenimentele pentru  a capitaliza la maxim in bani si noi relatii eficiente de afaceri participarea la evenimente, conferinte, targuri, expozitii, cocktail-uri etc.In acest workshop vom aborda  metoda  “EVENT PROFIT  prin care sa  capitalizezi la maxim in bani si/sau in noi relatii eficiente de afaceri participarea ta sau a oamenilor tai, la evenimente, conferinte, targuri, expozitiile, cocktail-urie etc.  

 


Metoda are 6 piloni pe care ii vom dezbate in cadrul workshop-ului:


  1. Cum sa te pregatesti pentru un eveniment
  2. Ce sa faci si mai ales ce sa nu faci in timpul evenimentelor
  3. Cu cine sa iti petreci timpul si cu cine nu
  4. Ce fel de discutii sa porti
  5. Follow-up eficient
  6. Capitalizarea efectiva in bani, relatii si noi dealuri pentru tine si afacerea ta.

Detalii privind data și locul desfășurării evenimentului:
- Data: Miercuri, 17.07.2019 – ora: 8,30 – 10,30
- Locația: Hotel ONIX, Cluj-Napoca
- Valoarea workshop-ului este 90 Euro participarea insa este GRATUITA! ( costurile sunt suportate de Clubul de Afaceri Top Club) daca iti rezervi azi locul la workshop. Se achita doar consumatia restaurantului, direct la Hotel, care este de 25 RON/pers.
 
Moderator al workshop-ului este Cristian Fertea, cu vasta experienta in conducerea afacerilor, cu sute de manageri si oameni de business participanti la training-urile sustinute, aprecieri deosebite din partea proprietarilor de firma carora le-a oferit consultanta in conducerea afacerilor, autor al cartii de dezvoltare personala „SI TU POTI“, citat in numeroase articole de presa, invitat la diferite conferinte si seminarii din diverse arii de activitate.
 

Category: