18 Apr 2018

Workshop special
Unelte și instrumente moderne în conducerea afacerilor:În acest workhop vom trece în revistă câteva instrumente moderne de afaceri și de asemenea vom face un schimb de experiență cu privire la instrumentele pe care cei care sunt în programul și Clubul de dezvoltare antreprenorială Top Club le folosesc deja în afacerile lor!Beneficii ale folosirii unor unelte moderne in afaceri:


 • Creșterea productivității

 • Obținerea mai rapidă și mai profundă a unor informații necesare pentru creșterea vânzărilor și o mai bună poziționare pe piață.

 • Rezultate mai apropiate de obiectivele stabilite

 • Obținerea de informații despre comportamentul clienților

 • Reducerea costurilor

 • cresterea eficientei operationale

 • etc.

  Trăim în epoca informației ... și informația este putere! Lucrul rău este că acum suntem adesea îngropați sub informații. Este greu să înțelegi acest lucru fără niște unelte speciale.

  Abilitatea de a analiza și de a acționa asupra datelor este tot mai importantă pentru întreprinderi. Ritmul schimbărilor cere companiilor să reacționeze rapid la cerințele în schimbare ale clienților și la condițiile de mediu. Deși pot fi necesare acțiuni prompte, deciziile sunt din ce în ce mai complexe pe măsură ce companiile concurează pe o piață globală. Este nevoie ca managerii să aibă nevoie să înțeleagă volumul mare de date înainte de a putea lua deciziile necesare.

   

  Data workshop-ului: Miercuri 18.04.2018 orele 09:00 – 11:00
  Locatia: Hotel Onix, Cluj
  Despre moderator: Cristian Fertea www.cristianfertea.ro

  Tarif participare: Sponsorizat de Clubul de afaceri TOP CLUB (50 euro) , deci participarea dvs. este GRATUITĂ, se plătește la hotel doar costul catering-ului 25 lei/pers.

  Pentru a rezerva un loc la workshop completează formularul de mai jos:

Category: