03 Jul 2019

Indiferent de marimea firmei, stiai ca uneori e mai eficient sa cumperi o firma decat sa o dezvolti pe a ta?

 

Desi inca in Romania nu este atat de dezvoltata  cultura dezvoltarii prin achizitii si fuziuni, antreprenorii din statele vestice au inteles ca uneori din diverse motive este mai eficient sa cumperi o firma din piata decat sa te chinui sa o dezvolti pe a ta.

Despre achizitii, fuziuni  si cum putem folosi achizitia de firme pentru dezvoltarea afacerii noastre am invitat un specialist in domeniu de la casa de brokeraj Chelsea Corporate din Londra care este unul din liderii de piata focusati exclusive pe cumparatorii de afaceri. Pentru acesti cumparatori Chelsea Corporate identifica potentialele firme care pot fi achizitionate, pe baza cerintelor cumparatorilor.

Desi  pentru multi este un subiect nou, consideram ca fiecare proprietar de afaceri ar trebui sa stie mai multe despre procesul de achizitii si fuziuni chiar daca in acest moment nu au in intentie sa achizitioneze sau sa  fuzioneze cu o alta firma. Si asta pentru a intelege mai bine dinamica pietei, incotro se indreapta lucrurile si posibilele solutii alternative pentru dezvoltarea firmei pe care o conduc.

 

Detalii privind data și locul desfășurării evenimentului:
- Data: Miercuri, 03.07.2019 – ora: 8,30 – 10,30
- Locația: Hotel ONIX, Cluj-Napoca
- Workshop-ul este GRATUIT! ( costurile sunt suportate de Clubul de Afaceri Top Club) Se achita doar consumatia restaurantului, direct la Hotel, care este de 25 RON/pers.

 

 

Category: