29 Jan 2020

 Cu toții negociem!
Însă știm și folosim  cele mai eficiente tehnici de negociere?

 

Este evident că dezvoltarea abilităţilor de negociere iţi permite să faci mai mulți bani pentru  afacerea ta. Abilităţile de negociere iţi permit să obţii vânzări mai mari şi să iţi creşti  marjele de profitabilitate.  Dezvoltându-ți abilităţile de negociere, aceasta  se va reflecta în succesul şi încasările tale.

În Marea Britanie s-a efectuat un studiu în care s-a concluzionat un lucru surprinzător : s-a estimat că firmele din Marea Britanie pierd în jur de 9 milioane £ pe oră!!! din cauza abilităților reduse de negociere. Îti imaginezi , dacă în Marea Britanie, unde  sunt cu câţiva ani buni înaintea noastră  şi la acest capitol al dezvoltării abilităţilor de negociere, sunt aşa mari pierderi, ce pierderi şi în acelaşi timp, şi mai ales, ce potenţial există la noi în România prin dezvoltarea abilităţilor de negociere.

 

Este evident că dezvoltarea abilităţilor de negociere nu mai poate fi trecută cu vederea, pentru a rula, crește și dezvolta o afacere.

 

De ce ar trebui sa participi la workshopul de negociere pe care îl organizăm?            ·     

 • Pentru că e important să afli, cu orice ocazie sau prilej, noi tehnici de negociere, așa este?
 • Pentru că cele 2 ore de workshop reprezintă, în opinia noastră, cea mai bună investiție a timpului pe care o poți face  miercuri de la ora 8,30 la ora 10,30.
 • Pentru că vei avea ocazia să cunoști și alți oameni de afaceri , și să afli și experiențele și tehnicile pe care ei le folosesc!
 • Pentru că, ce vei afla în două ore va fi extrem de profitabil pntru tine prin prisma informațiilor noi aflate și prin prisma noilor relații stabilite.
 • Pentru că concurența va afla tehnicile de negociere prezentate și vor avea un atu în negocierile cu potențialii clienți ai tăi și ai lor.
 • Pentru că furnizorii tăi vor afla tehnicile prezentate și dacă nu le știi le vor putea folosi în relația cu tine.   

  De ce nu ar trebui să participi?
   ·  
        

  Nu ar trebui să participi dacă consideri că nu e important să știi să negociezi sau dacă consideri că nu mai ai nimic de învățat în legatură cu  negocierile de orice fel. 

Detalii privind data și locul desfășurării evenimentului: 

Data: Miercuri, 29.01.2020 – ora: 8:30 – 10:30

Locația: Restaurant Toledo, Cluj-Napoca

Tarif workshop:  Participarea este gratuită în limita a 7 locuri. Pentru aceste locuri se achită doar costul catering-ului direct la restaurant

Tarif catering: 25 lei/ persoana., se plătește direct la Restaurant contravaloarea micului dejun

Moderatorul este unul din consultanții Clubului de Afaceri TOP CLUB.  

CLUBUL DE AFACERI TOP CLUB, de peste 8 ani, sprijină managerii  și proprietarii de afaceri din Cluj  să își dezvolte afacerile și de asemenea creează cadrul ca aceștia să beneficieze de un mediu de încredere în care  schimbul de experiență și idei să contribuie la dezvoltarea afacerilor dar și la dezvoltarea personală a membrilor participanți.

Clubul organizează Seri de Mastermind, Workshop-uri speciale, Schimb de experiență, Coaching, Consultanță, etc. Poți alege un eveniment la care să participi gratuit pentru a descoperi în ce mod poate contribui Clubul la dezvoltarea ta sau a afacerii pe care o conduci.

P.S.1  La întâlnire vei putea cunoaște și alți proprietari de afaceri sau manageri și vei putea afla cum au folosit ei Clubul pentru a se dezvolta, dar și pentru a-și dezvolta afacerile.

P.S. 2  Nu trage concluzii legate de întâlnire înainte de a participa. Pur și simplu participă și apoi trage concluziile. Atâția proprietari de afaceri care și-au dezvoltat afacerile prin intermediul Clubului nu sunt o simplă întâmplare!

 

Parteneri ai evenimentului: 

Pentru a rezerva un loc la workshop completeaza formularul de mai jos

Category: