06 Mar 2019


OBTINE REZULTATE SPECTACULOASE!

De peste 3 Ani antreprenori si manageri si-au dezvoltat afacerile si au reusit sa obtina rezultate spectaculoase in firmele pe care le conduc cu ajutorul serilor de Mastermind Top Club.

Eficienta intalnirilor de Mastermind-Top Club sunt deja o realitate certa si indiscutabila, si nu se mai pune problema daca produc sau nu rezultate. Este dovedit faptul ca produc transformari si rezultate impresionante, si aduc cu adevarat o schimbare in bine a afacerilor sau departamentelor pe care le conduc cei prezenti la intalniri. Si, nu in ultimul rand, intalnirile Top Club (Serile de Mastermind, workshop-urile, teambuilding-urile, etc.) produc transformari extraordinare la nivel personal.

 

 Ce este o intalnire Mastermind?

 

Este o intalnire in care mai multe minti se reunesc pentru a gasi solutii la una sau mai multe provocari sau nevoi ale unei persoane , a unui grup sau a unei afaceri.

Intalnirile Mastermind- Top Club ofera posibilitatea ca fiecare membru al Clubului sa beneficieze de experienta si expertiza celorlati membrii ai clubului.

Fiecare intalnire Mastermind este dedicata unui singur membru, care trimite cu cateva zile inainte care sunt ariile sau care sunt aspectele din afacerea lui unde simte ca ar avea nevoie si sprijin.

Ceilalti membrii au astfel timp pentru a se pregati cu solutii si idei pana la intalnirea propriu zisa pentru a face ca intalnirile sa fie si mai eficiente.

Evident ca in timpul intalnirii se ridica si se nasc si alte problematici.

 

Programul intalnirii:

17,30-17,45 Sosirea participantilor

17,45 - 18,00 Expunerea problematicilor de catre membrul beneficiar al intalnirii

18,00- 20,30 Grupul Mastermind in actiune: Idei, sugestii, feedback din partea membrilor Clubului

si cina de afaceri

 

POTI PARTICIPA GRATUIT la o astfel de intalnirie pentru a descoperi singur puterea pe care o are la indemana fiecare membru pentru el personal si pentru afacerea lui prin intermediul serilor Mastermind Top Club , putere pe care o poti accesa si tu alaturandu-te Clubului de Afaceri si Mastermind Top Club.

 

REZERVA-TI CHIAR AZI UN LOC LA SERILE DE MASTERMIND TOP CLUB

10 Beneficii daca participi la intalnirile de Mastermind Top Club

1. Ai acces la o comunitate exclusiva. Clubul de afacerile Top Club este format din antreprenori si manageri preocupati de dezvoltarea lor personala si a afacerilor lor, dar si deschisi inspre a impartasi din experienta lor si in a ajuta. Pentru ca cineva sa ajunga membru Top Club e nevoie ca acel cineva sa fie recomandat de un membru al Clubului sau sa treaca printr-un proces de aplicare.

2. Primesti consultanta gratuita. Odata ce esti implicat in Grupul Top Club nu vei mai avea niciodata sentimentul ca esti de unul singur in afaceri. Ceilalti membri ai grupului devin consilierii tai de afaceri si viceversa.

3. Colaborare si sprijin reciproc. Cu siguranta vei putea gasi pe cineva din grup care sa fie potrivirea perfecta pentru a lucra cu tine la un proiect sau altul. Sau, poate tu esti persoana perfecta pentru a ajuta un alt membru sa-si dezvolte afacerile. Membrii Top Club lucreaza impreuna satbilind o buna colaborare, pentru a realiza mai multe impreuna.

4. Iti extinzi relatiile. Aderarea la Clubul de afaceri si Mastermind iti extinde reteaua de relatii exponential si rapid. Se stie cât de importanta este reteaua de relatii in afaceri. Prin aderarea la Club, adaugi instantaneu la reteaua de relatii si ai acces la reteua de relatii a celor din grup.

5. Descoperi solutii noi. Fiecare membru din Club este unic in pregatire, experienta si conexiuni. Prin interactionarea si impartasirea provocarilor tale in cadrul serilor de Mastermind este aproape sigur ca cineva din grup va avea o solutie pentru tine si totodata la randul tau poti oferi o solutie, o conexiune sau o tactica pentru a ajuta un alt membru din grup.

6. Noi metode de promovare. Când te alaturi Clubului, vei gasi cel mai probabil moduri de a ajuta si a fi ajutat pentru a derula actiuni de promovare impreuna cu alti membrii si care sa fie reciproc avantajoase.. Vei gasi de asemenea modalitati de a folosi reciproc retelele de relatii pe care membrii le au.

7.Iti vei putea depasi limitele. Cu siguranta grupul te va provoca dincolo de limitele tale actuale dar suntem convinsi ca vei putea realiza lucruri uimitoare intrucat vei fi inconjurat inconjurat de oameni remarcabili care fac lucruri uimitoare.

8. Un nou nivel de anagajament. Impartasindu-ti scopurile si obiectivele in cadrul serilor de Mastermind Top club devii si mai responsabil fata de atingerea scopurilor si obiectivelor tale si te va motiva sa ramii concentrat si dedicat pe atingerea acestora. Aceasta impartasire a scopurilor si obiectivelor va avea un efect de tractiune si provocare a ta.

9.O noua perspectiva. Cateodata cineva din afara domeniului tau de activitate, iti va pune intrebari si iti va provoca convingerile, intrucat priveste lucrurile dintr-o alta perspectiva ceea s-a dovedit util si benefic de foarte multe ori.

10.Te inconjori de oameni orientati spre rezolvarea problemelor. Top Club este format din oameni care sunt activi in rezolvarea problemelor si care vin la workshop-urile si serile de Mastermind Top Club pentru a obtine si a oferi feedback, pentru a explora solutii la problemele de afaceri, pentru a lua si implementa masuri pentru a schimba si imbunatati lucruri si pentru merge mai departe, lucruri de care poti beneficia si tu.

 

Clubul de Mastermind Top Cub este extraordinar si poate face minuni pentru afacerea ta si pentru tine personal.

Sa te dezvolti in cadrul Clubului si impreuna cu Clubul nu este doar mai eficient ci si mai usor si mai amuzant in acelasi timp.
REZERVA-TI UN LOC GRATUIT  LA MASTERMIND-UL TOP CLUB!

 

 

Category: 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.