19 Sep 2018

Stresul si eficienta
Stiai ca ... ?
  • Stresul provoaca pierderi companiilor în jurul a 7 miliarde de dolari pe an, această suma include platile pentru bolnavi, termenele ratate și performanta slaba.

  • Una dintre regulile conducerii japoneze afirma: "Eficacitatea organizatiei depinde de faptul daca liderul sau reuseste sa valorifice puterea stresului din interiorul sau si al subordonatilor sai si sa-l transforme in energie pentru succes.

  • Cateva din simptomele stresului sunt : iritabilitatea, frustarea, epuizarea, scaderea productivitatii, probleme de memorie, probleme de concentrare si focus, nerabdarea.

Daca tu sau oameni din firma manifesta cel putin unul din aceste simptome, o sa fie o buna invesitie de timp pentru tine sa participi la workshop-ul Stresul si Eficienta in afaceri.

 

Vom aborda in workshop:

- cum sa detectezi si sa gestionezi stresul la tine in companie sau la tine personal

- care este impactul  stresului vazut sau nevazut asupra profitabilitatii si vanzarilor firmei

- ce tehnici de gestionare a stresului poti folosi astfel incat sa obtii tu sau firma ta rezultate si mai bune.

Detalii privind data si locul desfasurarii evenimentului: 

Data: Miercuri, 19.09.2018 – ora: 9:00 – 11:00

Locatia: Hotel ONIX, Cluj-Napoca

Tarif workshop: Participarea este gratuitacostul de 35 euro al workshopului fiind sponsorizat de Clubul de Afaceri TOP CLUB.

Tarif catering: 25 lei/ persoana. (se plateste direct la hotel

Speaker-ul este unul din consultantii Clubului de Afaceri TOP CLUB,  cu vasta experienta in conducerea afacerilor, cu sute de manageri si oameni de business participanti la training-urile sustinute, aprecieri deosebite din partea proprietarilor de firma carora le-a oferit consultanta in conducerea afacerilor, autor al cartii de dezvoltare personala "SI TU POTI", citat in numeroase articole de presa, invitat la diferite conferinte si seminarii din diverse arii de activitate.

P.S. Aceasta intalnire dureaza aproximativ doua ore. Cu siguranta un timp scurt dar  cu o cantitatea concentrata de informatii utile pe care o vei primi. 

Category: 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.