31 Jul 2018

Știai că....?

Chiar și angajații bine plătiți pot părăsi o companie dacă nu sunt mulțumiți de climatul de lucru, dezvoltarea carierei, recunoașterea și alte aspecte nefinanciare...
La clubul de afaceri Top Club abordăm cele mai moderne și eficiente tehnici de management inclusiv tehnici de  motivare nefinaciare.


     Recompensele nefinanciare pot avea un impact și mai puternic asupra satisfacției și motivației angajaților decât recompensele financiare tradiționale. Un studiu realizat de grupul Hay, care a implicat aproximativ patru milioane de angajați, a constatat că angajații au enumerat climatul de lucru, dezvoltarea carierei, recunoașterea și alte aspecte nefinanciare ca motive principale pentru părăsirea unui loc de muncă. 

     Chiar și angajații bine plătiți pot părăsi o companie dacă nu sunt mulțumiți de aceste aspecte. Companiile cu excelente preocupări de stimulare non-financiară pot atrage, motiva și menține persoane talentate.

De aceea vă invităm să participați la un  workshop adresat exclusiv persoanelor cu funcții de conducere în care vom aborda tehnici de stimulare, motivare și fidelizare nonfinanciară

     

De ce ar trebui sa participi?

  • Considerăm că  ar trebui să știi cel mai bine de ce ar trebui să participi la un astfel de workshop, fără să îți mai sugerăm noi motive.
    Noi doar subliniem că azi este vital să ții cont și să îți upgradezi cunoștințele de motivare nefinanciare.


Data: Miercuri 31.07.2019 orele 09:00 – 11:00
Locatia: Hotel Onix, Cluj
Despre trainer: Cristian Ferteawww.cristianfertea.ro

Tarif participare: 75 euro. !!!Promotional pentru inscriere pana la data de ... va se achita doar micul dejun direct la Hotel in valoare de 25 RON.
Rezervă un loc completând formularul de mai jos:

 

Category: