31 Jul 2019

WORKSHOP SPECIAL- Tehnici eficiente de creativitate si de dezvoltare accelerata

 

Acest workshop este gandit pentru a solutiona problemele curente care apar sau pot aparea in cadrul activitatii unei firme sau a unui departament dar si pentru a furniza cateva solutii de dezvoltare accelerata.


Din cuprinsul workshop-ului:


Ne place sau nu, zilnic suntem nevoiți sa facem fata problemelor de diverse tipuri, mai mici sau mai mari in dorinta noastra de dezvoltare a afacerii noastre.  Participand la workshop vei descoperi tehnici concrete de rezolvare a problemelor , indiferent de natura lor  si modalitati de solutionare rapida a acestora. De asemenea vei descoperi cateva tehnici de stimulare a creativitatii si a dezvoltarii accelerata a firmei prin intermediul acestor tehnici.

De ce sa participi?

- pentru ca in zilele noastre aparitia problemelor (provocarilor)  este regula, nu exceptia, si deci e important sa descoperim metode noi de managementul problemelor.

- pentru ca in 2 ore afli cum sa ai succes si sa te dezvolti rapid folosind tehnicile potrivite de creativitate.

- pentru ca informatiile oferite in timpul workshop-ului sunt esentiale in rezolvarea problemelor tale, si in identificarea creativa a celor mai bune solutii de dezvoltare.

- ai sansa de a cunoaste reprezentanti valorosi ai mediului de afaceri clujean, stabilind noi relatii si posibile parteneriate

Despre Trainer:

Cristian Fertea - Experienta vasta in afaceri si management , prima firma deschisa in anul 1993. Expert cheie in proiecte europene de milioane de euro incclusiv pentru finantarea a 80 de startup-uri in regiunea de Nord Vest. Fondator al Academiei Succesului si al programului de dezvoltare antreprenoriala TOP CLUB.

Data: 31 Iulie 2019

Ora: 08:30-10:30

Locatia: Hotel Onix -Casa Onix str. Septimiu Albini, Cluj-Napoca

Investia necesara 90 de Euro. Promotional 7 locuri sunt oferite gratuit, pentru acestea se plateste doar costul micului dejun in valoare de 25 Ron care se plateste direct la Hotel. Inscrie-te si ai sansa sa participi achitand doar contravaloarea micului dejun.

Pentru a fi la curent si cu alte noutati din afaceri din Cluj, alatura-te grupului de facebook Top Club, clubul oamenilor de afaceri din Cluj
https://www.facebook.com/groups/clubuloamenilordeafaceri/

 

Category: