24 May 2017

EXPERIENTA A ZECI DE ANI SE IMPLETESTE SI VA DA INTALNIRE  LA UN MIC DEJUN SPECIAL DE AFACERI


Una din cele mai importante resurse care poate potenta o afacere este setul de abilitati pe care un antreprenor il poate dezvolta la el insusi si pe care il poate "pune la bataie" pentru a-si dezvolta afacerea, pentru a o dinamiza si energiza, pentru a crea un mediu si o cultura organizationala care sa duca la progres si dezvoltare.

      Va invitam sa participati Gratuit la o intalnire la micul dejun organizata de Clubul de afaceri Top Club cu tematica TOP 10 ABILITATATI PE CARE ORICE ANTREPRENOR AR TREBUI SA SI LE DEZVOLTE!  Prin participarea dvs. ne intereseaza si este binevenita experienta si opinia dvs. cu privire la acest subiect , iar pe de alta parte cu siguranta va fi benefica pentru dvs. si opinia si viziunea altor proprietari de afaceri cu privire la acest subiect si care vor participa la intalnire la care se vor adauga si opinia consultantului care va modera aceasta intalnire.

Data: Miercuri, 24.05.2017 – ora: 9:00 – 11:00
Locatia: Hotel ONIX, Cluj-Napoca
Tarif workshop: Participarea este gratuita , costul de 35 euro al workshopului fiind sponsorizat de Clubul de Afaceri TOP CLUB se achita doar tariful pentru catering de  25 lei/ persoana, care se plateste direct la hotel si care reprezinta contravaloarea micului dejun


CLUBUL DE AFACERI TOP CLUB de peste 5 ani sprijina managerii si proprietarii de afaceri din Cluj sa isi dezvolte afacerile si de asemenea creeaza cadrul ca acestia sa beneficieze de un mediu de incredere in care schimbul de experienta si idei sa contribuie la dezvoltarea afacerilor dar si la dezvoltarea personala a membrilor participanti.
Clubul organizeaza Seri de Mastermind, Workshop-uri speciale, Schimb de experienta, Coaching, Consultanta, etc. Poti alege un eveniment a care sa participi gratuit pentru a descoperi in ce mod poate contribui Clubul la dezvoltarea ta sau a afacerii pe care o conduci.

P.S.1 La intalnire vei putea si alti proprietari de afaceri sau manageri si vei putea afla cum au folosit ei Clubul pentru a se dezvolta si pentru a-si dezvolta afacerile.

Pentru a va rezerva un loc la intalnire completati formularul de mai jos:

Category: 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.