17 Feb. 2022, între orele16-19

ÎNTREBĂRI FRECVENTE


Mă obligă la ceva prezența la acest webinar?

Prezența la acest webinar nu te obligă la absolut nimic. Este un webinar live exlusiv, în care vei descoperi lucruri simple pe care să le faci la tine în afacere, care să ajute la dezvoltarea accelerată a acesteia.

Cum mă conectez la acest webinar?

Conectarea la webinar se face online, pe platforma zoom. După finalizarea comenzii pe site, vei primi toate datele necesare conectării și participării la webinar pe e-mail.

Va exista o înregistrare a întâlnirii?

Din păcate webinarul nu va fi înregistrat. Dacă nu participi la momentul desfășurării, nu vei mai avea ocazia să îl reiei. Dar dacă totuși, vrei să aprofundezi, te sfătuiesc să iei un pix și o foaie ca să notezi tot ce e important.

Va fi un webinar interactiv? Pot adresa întrebări?

Webinarul pe care l-am pregătit este unul interactiv, poți adresa orice întrebare, chiar te încurajăm să faci asta! Poți să ne întrebi despre orice nelămurire ai, atât înainte de desfășurarea webinarului cât și în timpul acestuia.

Cât durează întâlnirea?

Durata webinarului va fi de aproximativ 3 ore, așa că îți sugerez să te faci confortabil și să fii cât mai atent cu putință.

Ce este acel eBook pe care îl primesc gratuit?

Acest eBook pe care îl primești gratuit este un așa numit "dicționar de business", cu termeni pe care trebuie să îi cunoști, obligatoriu, atunci când deții o afacere în 2022.

Cine este moderatorul acestui webinar?

Moderatorul acestui webinar este Cristian Fertea - Most Inspiring Businessman & Business Coach - Eastern Europe, conform revistei Acquisition International, fondator a numeroase comunități cu mii de membri, cu un portofoliu de peste 100 de afaceri mentorate și peste 1000 de persoane pregătite.

AI NEVOIE DE MAI MULTE DETALII?

completează formularul și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp


Rezervă-ți locul în acest webinar extraordinar, dedicat afacerilor aflate la început de drum 

Data desfășurării:

17 Febr. 2022, între orele 16-19

Un webinar foarte ”concentrat” și ușor de înțeles și aplicat, pentru antreprenorii care doresc să își crească și să își extindă afacerea în această perioadă.  Nu doar că vei afla răspunsuri și soluții la întrebările și problemele pe care le ai, dar vei dezvolta o gândire matură, clară și sănătoasă, asupra tot ce înseamnă business și dezvoltarea acestuia.

Profită de oferta specială  și participă la acest webinar cu mai puțin de 120 lei în loc de 480 LEI!

 480 lei 

119 lei

FII PRINTRE PRIMII 10 ÎNSCRIȘI ȘI
VEI PRIMI CA ȘI
BONUS, UN VALOROS DICȚIONAR SUB FORMĂ DE EBOOK 

AFACEREA TA NU MAI ESTE UN START-UP?
Accesează programul dedicat seniorilor în afaceri!

Dacă deții o afacere de mai bine de  5 ani accesează programul
 Top Club Business!

© Copyright Cristian Fertea.  All Rights Reserved.

VALABIL DOAR PENTRU PRIMELE 1O ÎNSCRIERI!

NU AI REZERVAT UN LOC ÎNCĂ?
Rezervă un loc și primești imediat un material extrem de util pentru tine și afacerea ta:
„Dicționar de afaceri pentru mediul online”

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close