iolo – Îmbunătațește perfermanțele PC-ului tău, acum cu câteva click-uri

 

Iolo System Mechanic își continuă domnia îndelungată ca fiind unul dintre cele mai bune tool-uri de îmbunătățire a performanțelor PC-ului tău. Numeroasele instrumente ale suitei iolo sapă adânc în computer pentru a defragma hard disk-ul, a repara registrul și a efectua alte activități de îmbunătățire a performanței.

Dacă calculatorul tău nu mai pornește sau nu mai încărcă aplicații în același ritm ca atunci când l-ai folosit pentru prima dată, Iolo System Mechanic cu siguranță te poate ajuta. Aceast tool îmbunătățește performanța computerului defragmentând hard disk-ul, ștergând fișierele de tip junk, modificând utilizarea procesorului și RAM-ului în timp real și executând alte activități de îmbunătățire a computerului.

 

De ce să alegi Iolo System Mechanic

 

Simplu! Aici găsești o mulțime de tool-uri într-unul și pe lână faptul că îți va optimiza tot ceea ce ține de buna funcționare a sistemului calculatorului tău, datele pe care le ai în PC vor fi mereu în siguranță, iar tu vei lucra mult mai cursiv și mai rapid pentru ca totul va merge ca și când ai avea un PC complet nou.

Sună bine? Mai jos ți-am lasat o listă cu o parte din lucrurile pe care le poate face acest tool.

  • Cu System Mechanic, poți duce computerul și internetul la un nivel de viteză mult mai mare.
  • Va remedia sau repara computerul dacă întâmpinați probleme de sistem
  • Versiunea Pro include o suită completă de securitate pe Internet pentru a fi întotdeauna protejat
  • Utilizează foarte puține resurse și funcționează perfect cu rutinele de optimizare și remediere a erorilor pentru a oferi performanțe îmbunătățite, cu o stabilitate bună.
  • Este un instrument extrem de sigur, System Mechanic a trecut peste 50 de scanări malware
  • Pune la dispoziție o „Analiză rapidă” care verifică sistemul pentru cele mai frecvente probleme și durează aproximativ 1 - 2 minute, și una de „Analiză profundă” care verifică amănunțit sistemul pentru toate tipurile de probleme.
  • Realizează până și backup la registrele tale, pentru eventualitatea în care vor exista probleme.
  • Este un PC Accelerator - Îmbunătățește modul în care nevighezi pe internet și Windows-ul prin optimizarea unității de sistem și a setărilor de internet. De asemenea, defragmentează registrul și multe altele.
  • Iolo reparară PC-ului - Repară registrul și ajută la remedierea erorilor, blocărilor și rateurilor de sistem.

 

Părerile clienților

 

PC-ul meu nu mai pornea și nu mai încărca aplicații în același ritm ca și înainte, dar la descărcarea mecanicului sistem iolo, performanța computerului meu s-a îmbunătățit drastic. Acest tool uimitor a defragmat hard disk-ul, a șters fișierele junk, a modificat utilizarea CPU și ram în timp real și a executat alte activități de îmbunătățire a computerului. Cu siguranță este unul dintre cele mai bune tool-uri de reglare a PC-ului la pachet cu caracteristici și o ușurință de utilizare care îl face să merite banii.Jawaria R.

Îl folosesc de ani buni și este un instrument excelent din toate aspectele. Acesta raportează erorile și face ca totul să funcționeze fără probleme.Simon J.

Această suită de programe oferită de Iolo pune la dispoziție o gamă largă de funcții de verificare, reparare și prevenire prin protecție antivirus, configurarea sistemului, întreținerea HDD, curățarea fișierelor junk și multe altele. Există o opțiune, TOTAL CARE, care este extraordinară.Mathis D.

Acest tool face exact ce promite că face. Eu sunt extrem de mulțumit, PC-ul meu merge mai bine decât atunci când a fost nou.Paul C.

Mecanicul de sistem face de fapt ceea ce spune și rezolvă probleme pe care alte software-uri nu au reușit să le găsească sau nu au fost capabile să le rezolve. Licența multiplă inclusă cu acest software este foarte tare pentru că fiecare sistem din casa dvs. poate fi protejat fără costuri suplimentare. Oricine dorește o suită de protecție și protecție a sistemului cu spectru complet va fi foarte mulțumit de System Mechanic. – James M.

Îmi place foarte mult interfața acestui software. Este foarte descriptiv, mai ales pe lucruri precum programele din meniul de pornire și ce sunt / fac. Sistemul meu a zburat cu adevărat atunci când l-am optimizat pentru prima oară și ghiciți ce, încă mai ZOBOARĂ!!!!!! Am reușit să obțin o afacere bună la o licență de un an și să fac upgrade la noua versiune. Până acum, sunt foarte mulțumit de acest program și l-aș recomanda cu mare drag.Rick R.

 

Concluzii

 

Dacă doriești doar experiența de bază pentru reglarea PC-ului, instrumentele gratuite ale Windows 10 funcționează bine. Însă, dacă dorești un instrument care poate face mai mult, și cu o mai mare ușurință de utilizare, alege Iolo System Mechanic. Nu vei regreta.

Dacă dorești să afli mai multe accesează https://www.iolo.com/ .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.