Organizează-ți vânzările cu CRM-ul PIPEDRIVE

 

Dacă deții o afacere sau faci parte dintr-o echipă de marketing, atunci Pipedrive oferă un CRM eficient și ușor de utilizat, care se laudă cu instrumente inteligente de marketing pentru a te ajuta să îți vinzi activ produsele și serviciile.

Aproape orice antreprenor care generează oportunități, închide oferte sau vinde servicii ar putea utiliza în mod înțelept Pipedrive. Dacă site-ul tău web generează produse sau vinde produse, atunci Pipedrive oferă o colecție generoasă de instrumente inteligente de marketing și CRM.

 

De ce Pipedrive și cum acesta te poate ajuta?

 

Imaginează-ți cum ar fi să poți să arunci o privire rapidă într-un raport de vânzări eficient și frumos pentru a vedea care sunt ofertele care urmează să se închidă în această lună. Sau imaginează-ți dacă întreaga echipă ar putea accesa rapid fluxul lead-uri într-un dashboard ușor de înțeles.

Să aruncăm o privire mult mai detaliată asupra numeroaselor arii pe care le acoperă Pipedrive, pentru că doar în acest fel îți vei da seama dacă acesta te poate ajuta să stimulezi echipa de vânzări sau nu:

 1. Abonați prin e-mail
 2. Top vânzărilor
 3. Oportunități de vânzare
 4. Clienți
 5. Avocații
 6. Angajați

În afaceri, cunoașterea este putere. Funcțiile și obiectivele cu care se laudă Pipedrive oferă informații despre ce se întâmplă în afacerea ta și ce nu merge bine. De asemenea, este flexibil, astfel încât să poți defini diferite sarcini și activități în funcție de nevoile afacerii tale.

Dacă dorești să îți programezi ofertele astfel încât să nu ratezi niciodată o întâlnire viitoare, un apel de vânzări sau o etapă importantă, atunci  îți va plăcea această caracteristică. Poți sincroniza cu ușurință întreaga listă de activități cu calendarul Google. Vei ști întotdeauna ce se întâmplă, astfel încât să nu mai fii luat prin surprindere.

Acesta îți va oferi informații relevante de care ai nevoie pentru a găsi noi perspective, pentru a crea oportunități, pentru a încheia oferte, pentru a menține clienții, pentru a construi relații mai puternice, pentru a crește vânzările, a crea servicii personalizate pentru clienți și, în general, eficientizează procesele.

Pe plan intern, un CRM poate ajuta vânzătorii să își automatizeze activitățile de vânzare și managerii să urmărească performanțele echipei lor.

 

Funcțiile Pipedrive care te ajută să te concentrezi pe oferte, să urmărești performanța și să prezici  venituri:

 

Pipedrive vă oferă o imagine de ansamblu ușor de utilizat și eficientă întregului proces de vânzări.

Atat tu cât și echipa ta de vânzări vă veți folosi la maximum de acest CRM deoarece afișează ofertele, în funcție de diferitele etape ale vânzării, îți permite să vizualizați progresul echipei tale și să verifici care sunt ofertele prioritare. Poți vizualiza, de asemenea, progresul specific al fiecărui membru al echipei de vânzări, precum și ofertele oferite pentru clienți.

Pe langă toate acestea platforma mai are și următoarele facilități:

 • GESTIONEAZĂ LEAD-URILE ȘI OFERTELE. Obține în permanență mai multe oportunități de vânzări, din formularele tale de chat și web personalizate.
 • URMAREȘTE COMUNICAREA. Urmărește apelurile, e-mailurile și istoricul contactelor exact acolo unde trebuie și vei avea vizibilitate și control deplin asupra programului.
 • AUTOMATIZEAZĂ ȘI CREȘTE. Micșorează timpul de munca automatizând sarcini administrative repetitive și învață din inteligența artificială.
 • PERSPECTIVE ȘI RAPOARTE. Intră în profunzime analizând metrici personalizați importanți pentru afacerea ta și măsoară performanța companiei în funcție de obiective.
 • CONFIDENȚIALITATE ȘI SECURITATE. Ai transparență totală și liniște sufletească privind cine, când, ce si cum va folosi datele afacerii tale.
 • APLICAȚIE PE MOBIL PENTRU A FI MEREU LA CURENT ȘI INTEGRĂRI. Accesează Pipedrive de pe dispozitivul tău mobil și integrează-l cu aplicațiile preferate de stimulare a vânzărilor.
 • APELURI DIRECT DIN APLICAȚIE. Enervantă căutarea numerelor de telefon și a rezultatelor conversațiilor din trecut? Ai uitat să notezi ceva important din ultimul apel? Vrei să reasculți un apel? Ai tot ce îți trebuie la dispoziție și asta într-un singur loc, utilizând funcția de apel din aplicația Pipedrive.

O altă funție foarte importantă este Chat-ul live LeadBooster

Funcția Live Chat este o funcționalitate adăugată în fluxul tău de playback LeadBooster, care îți va permite să creezi angajament direct cu vizitatorii site-ului tău și să îți personalizezi calificarea cliențior în procesul vânzare.

Indiferent dacă vorbim de desktop sau una dintre aplicațiile Android sau iOS, cu Pipedrive vei putea să discuți cu potențialii clienți direct din Pipedrive și să îi califici în diverse categorii în timp ce vorbiți. Vei fi anunțat pe toate dispozitivele în momentul în care este solicitat un chat – astfel încât să poți interacționa mai rapid cu vizitatorii Web implicați și să convertești mai multe oportunități în clienți.

 

Recomandări Pipedrive

 

Deoarece Pipedrive este destul de ieftin, este ideal pentru companiile care au nevoie de perspective mai bune de vânzare, fără a cheltui mii de dolari pe un CRM cu buget mare. Peste 90.000 de organizații din 170 de țări diferite folosesc Pipedrive, așa că, dacă decizi să îi dai o șansă, acesta va fi un mare avantaj în companie.

Dacă încă ești în dubii, iată mai jos câteva branduri care recomandă CRM-ul Pipedrive și câteva testimoniale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Concluzii

 

Să alegi CRM-ul potrivit pentru afacerea ta nu este ceva ușor de găsit, sunt atâtea opțiuni pe piață încăt este dificil să alegi ce ți se potrivește ție ca antreprenor dar și nevoilor anagajaților tăi.

În căutarea pentru cel mai bun software, este ușor să începi să cauți produse de acest gen și după aceea review-uri, dar tot ce vei face va fi să ajungi mai confuz ca oricând.

Pipedrive a fost clasat drept „Leader” de FrontRunners Quadrant pe piața tool-urilor de acest gen. De asemenea, au fost premiați în cadrul evenimentului CRM Data Quadrant pentru calitatea funcțiilor, valoarea în afaceri creată, capacitatea de utilizare și asistența furnizorului și cele mai bune recenzii de software în 2018.

Eu zic că merită să te documentezi mai mult despre el, sigur poate face diferența și in business-ul tău.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.