Tidio – O singură platformă și trei funcționalități pentru a îți ține clienții aproape https://www.tidio.com/ .

Ce este Tidio și cum acesta te poate ajuta?

Tidio este un comunicator pentru companii sau întregul website, care menține chat-ul live, chat-urile automate, Messenger-ul și email-ul într-un singur loc.

Acest software reduce timpul necesar pentru a comunica cu clienții tăi creând, de asemenea, un impuls al vânzărilor și a satisfacției prin implicarea vizitatorilor de pe website-ul tău în timp real. În plus, acest produs este disponibil în permanență cu funcții iOS și Android pentru a menține conversațiile cu clientul fluide pe toate dispozitivele.

Tidio oferă funcții de chat live într-o interfață de utilizator și elegantă. Poți urmări paginile pe care clienții tăi le vizitează pe site-ul dvs. web, subpaginile pe care le accesează cel mai mult și timpul pe care îl petrec pe pagina respectivă. Nu contează unde se află clienții tăi, poți oricând să discutați cu ei, pe computer sau pe bază de telefonie mobilă și să  te asiguri că aceștia primesc ajutorul necesar în timp real.

În afară de a oferi o experiență excelentă pentru utilizatori, cu Tidio poți, de asemenea, permite clienților să se aboneze pentru a primi email-uri de la tine în viitor, astfel le permiți să știe despre actualizările produselor tale, despre reduceri și noutăți, sau poți seta cu ușurință un chat automat.

 

Caracteristici Tidio

  • Un widget modern, cu un designul distinctiv potrivit pentru orice magazin.
  • Suport complet pentru mobil. Aplicația este complet compatibilă cu tehnologia de navigare web și cu browserele mobile responsive.
  • Instalare rapidă. Pentru a instala Tidio îți va lua mai puțin de 30 de secunde, trebuie doar să inserezi un shortcode.
  • Instalare rapidă. Pentru a instala Tidio îți va lua mai puțin de 30 de secunde, trebuie doar să inserezi un shortcode.
  • Automatizări avansate. Printre cele mai importante caracteristici cheie Tidio, este un dezvoltator de automatizi foarte bine pus la punct. Îți permite să realizezi numeroase scenarii automatizate pentru magazinul tău de e-commerce; un mesaj de bun venit care vine cu un cod de reducere pentru toți utilizatorii care au accesat site-ul tău dintr-o anumită sursă web, de exemplu Google AdWords.
  • Integrare prin e-mail și Messenger. În afară de utilizarea widget-ului, poți conecta aplicația și cu contul de Messenger, acest lucru îți permite să primești toate mesajele tale într-un singur loc.
  • Este accesibil în timp cu funcții Android și iOS pentru a menține conversațiile cu vizitatorii fluide pe toate dispozitivele.

Integrări

Dacă Tidio Chat este instalat prin oricare dintre platformele de mai jos, atunci poți accesa direct panoul de chat din panoul acelei platforme:

BigCommerce Zapier HubSpot Site123
PrestaShop Zendesk MailChimp Zendesck Sell
WordPress Shopify GoogleAnalytics 3dcart
Weebly Magento AgileCRM
Shopify PipeDrive Codarius
Wix Bigcommerce PrestaShop

Dacă preferi să utilizezi aplicațiile desktop și mobile Tidio, o poți face, totul ține de preferințele tale.

 

Parerile clienților

Bot-ul pentru colectarea de oportunități este super puternic – fluxul de conversații este ușor de construit, astfel încât utilizatorul va crede că vorbește cu o persoană adevărată. – Piotr S.

Acesta este un instrument uimitor și ușor de configurat, care se poate integra în site-ul dumneavoastră. Închipuie-ți urmatoarele: o persoana se uită bine la produsele tale și fix in mementul setat de tine apare o fereastra clienților care le va permite să discute în timp real cu tine. Tidio da, crește vânzările. – Rene S.

Am căutat o soluție pentru a vorbi cu oamenii care sunt pe site și după ce am găsit Tidio mi-a trebuit mai puțin de 5 minute să o implementez și să încep să o folosesc. – Roberto A.

Ușor de utilizat, are o interfață curată și are o cantitate surprinzătoare de caracteristici. Ce îmi place cel mai mult este modul în care pot obține botul și automatizarea acestuia fără a necesita cunoștințe tehnice. – John Elias

 

Concluzii

Tidio este o aplicație de comunicare pentru companii care menține chat-urile, chat-urile live, e-mail și Messenger într-un singur loc. Această aplicație reduce timpul utilizat pentru a comunica cu clienții dvs. creând în același timp o îmbunătățire a vânzărilor și a satisfacției clienților prin implicarea vizitatorilor în timp real.

Dacă comunici destul de mult cu clienții tăi, sau dacă crezi că te-ar ajuta să implementezi o astfel de platforma pentru a îți crește vânzările, eu zic că merită. Dacă vrei să afli mai multe, aici găsești website-ul lor https://www.tidio.com/ .

Pentru marketing, automatizari, integrari, poti lua legatura cu echipa noastra de specialisti la adresa office@topclub.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.