Top Club Business Private Conference

Be part of Something Special

Descoperă avantajele de a lua  parte la 
Top Club Business Private Conference!

Participă la conferințele private Top Club Business și fă parte dintr-un mediu inspirațional, alături de specialiști de top și oameni de afaceri cu experiență, care îți împărtășesc cele mai importante lecții din domeniul lor.

Cu o experiență de peste 30 de ani în afaceri și afaceri de milioane de euro, echipa noastră a învățat din greșelile și succesele proprii dar și ale altora și îți poate împărtăși idei și lecții valoroase pentru a-ți dezvolta afacerea.

București 06 August 17-20,30
București, 03 Septembrie 17-20,30

Notă: Participarea este gratuită, se achită doar consumația restaurantului direct la restaurantui
Locația restaurantului și consumația minimă se vor comunica doar participanților.

Descoperă subiectele întâlnirii, care vor fi abordate de către Cristian Fertea și invitații săi:

Soluții neașteptate petru provocările din afacerea fiecarui participant.
Cum obții claritate în afacerea ta, cu privire la ce soluții să adopți pentru diverse situații din afacere.
Cum poate un mediu propice să contribuie la dezvoltarea afacerii tale. Unde îl găsim?
Diferența dintre informații și înțelepciune -  motor de creștere sustenabilă a afacerii.

+ Dezbatere:  Prezentarea provocărilor existente ale participanților & generarea soluțiilor în timp real bazate pe experiența și expertiza celor prezenți.

Conectează-te cu  comunitățile Top Club pentru a-ți îmbunătăți performanța afacerii și a obține succese repetate.

Beneficiile tale în a participa la
Top Club Business Private Conference

De peste 10 ani Antreprenori de Succes folosesc Top Club pentru a-și dezvolta afacerile, pentru a fi la curent cu cele mai noi tendințe în piață, pentru a avea acces la cele mai moderne instrumente pentru managementul afacerii.

De la întâlnirile Top Club pleci cu următoarele:

INSPIRAȚIE • Veți găsi inspirație pentru următoarele tale proiecte sau direcții pe care vrei să le realizezi.
Veți petrece timp și cu alți ”SMART PEOPLE” de la care poți învăța o mulțime de lucruri noi și interesante și cu care poți face schimb de idei, experiență și expertiză.
 Veți putea să vă bucurați de un mediu de afaceri STIMULANT ȘI MOTIVANT care vă va ajuta să vă reîncărcați bateriile și să vă păstrați motivarea și angajamentul pentru succesul afacerii dumneavoastră.
Veți putea să faceți networking cu alți antreprenori și să vă dezvoltați comunitatea de afaceri, astfel încât să puteți beneficia de SUPORT ȘI ÎNDRUMARE din partea altor profesioniști cu experiență.
”Veți lua pulsul” cu privire la ce SE MAI ÎNTÂMPLĂ în alte companii sau în alte industrii.
 ÎNȚELEGEȚII MAI BINE piața și concurența și vă veți putea expanda viziunea și perspectiva.

Nu rata ocazia de a fi în compania celor mai buni și de a-ți dezvolta afacerea cu succes. Înscrie-te acum la evenimentele Top Club și descoperă cum participarea la acestea poate schimba jocul în afacerea ta!

Indiferent că vorbim de conferințe, workshop-uri, bootcamp-uri sau mastermind-uri, iată câteva motive pentru care de peste 10 ani, antreprenorii aleg Top Club!
De ce n-ai alege și TU ?

Conecteaza-te cu  excelența, pentru a-ți îmbunătăți performanța afacerii și a obține succesul pe care îl meriți.

BENEFICIILE TALE ÎN URMA PARTICIPĂRII,   bazate pe ce au obținut deja participanții în cei peste 10 ani ai Top Club:

Rezultate - Pentru a fi cât mai puternic și cât mai bun în și cu afacerea ta și pentru a obține rezultate spectaculoase.
Apartenență - Pentru a nu rămâne izolat și pentru a deveni parte a unei comunități de oameni extraordinari, curajoși cu principii și valori puternice.
Claritate - Pentru a descoperi cum să faci bine și corect lucrurile la tine în afacere.
Expertiză - Pentru a te perfecționa , pentru a deveni expert, eroul propriei tale afaceri.
Soluții -  Pentru a descoperi cum poți să-ți ajuți mai bine angajații, clienții, furnizorii, etc.
Explorare - Pentru a descoperi noi lucruri, noi strategii, noi conexiuni.
Productivitate - Pentru a nu vă simți ineficient sau neputincios în afacerea dumneavoastră, ci productiv și eficient în fiecare zi.
Motivație - Pentru a descoperi noi modalități pentru realizarea  scopurilor, obiectvelor în  afacerea ta și nu numai,  cu mai puțin efort.
Imagine - Pentru ca dumneavoastră și afacerea dumneavoastră să deveniți și mai atractivi!
Comunitate - Pentru a petrece timp de calitate cu alți antreprenori.
Control - Pentru a prelua controlul total al direcției afacerii tale, pentru că: puterea și controlul nu este totul, dar este singurul lucru care contează.

Top Club Business Conference sau oricare alt eveniment Top Club reprezintă ocazii excelente de a fi în compania celor mai buni din industria ta și evident pentru a fi cel mai bun trebuie să te înconjori de cei mai buni, în orice domeniu.

Mesajul din partea Fondatorului Top CLub  

Salutare, mă adresez direct ție cititorule, te rog citește cu atenție:

”Am învățat cele mai importante lecții în afaceri din propria mea experiență, dar și din experiența altor afaceri pe care le-am urmărit de-a lungul timpului. Am o experiență de 30 de ani în afaceri în diverse domenii de activitate, începând cu anul 1993. De atunci încoace, am văzut afaceri imense, considerate de neînlocuit și proprietari care se credeau invincibili, dar care în final au dispărut din afaceri. Am studiat acele cazuri și situații pentru a nu repeta greșelile lor. La fel de bine, am observat afaceri care au apărut brusc și au strălucit o perioadă, dar apoi s-au stins la fel de rapid. Am învățat multe și din aceste situații. În același timp, am văzut afaceri care s-au chinuit multi ani și apoi au dispărut. Și din acestea am învățat lecții importante. Chiar și afacerea mea personală s-a prăbușit acum aproape 25 de ani, dar am învățat multe și din această experiență. La fel aș putea spune despre majoritatea proprietarilor de afaceri reuniți în Top Club, a căror experiență și expertiză o poți accesa.  Dacă ar fi să rezum, toată experiența și expertiza mea și a celorlalți antreprenori, într-un singur sfat acesta ar  fi:

Încearcă să nu fii ”dinozaur”, să nu te crezi ”invincibil”,  să nu te ”târăști”, să nu fii ”cometă”.
 Învață și evoluează continuu, adaptează-te mereu, fii în pas cu schimbările, nu rămâne în urmă, mergi alături de cei care merg în aceaiași direcție, care te susțin, te înțeleg, îți oferă soluții și viziune, și alături de care poți construi ceva măreț! ”

Fă un prim pas simplu și haide să ne cunoaștem.
Te aștept!

Despre moderator: Cristian Fertea

Antreprenor cu o experiență vastă în lumea afacerilor.
Afaceri proprii din anul 1993 în diverse domenii de activitate.
Fondator Top Club HR MANAGERS – cu peste 350 membri directori de resurse umane care reprezintă cu mult peste 100.000 de angajați.
Fondator Top Club HR SPECIALIST – cu peste 200 membri specialiști de resurse umane  care reprezintă  zeci de mii de angajați.
Fondator Top Club L&D – cu peste 100 de membri specialiști în dezvoltarea organizațională.
Fondator Top Club MARKETING MANAGERS – cu peste 150 membri, directori de marketing de la companii de top din România.
Fondator Top Club Leadership – cu peste 1500 membri

CONCLUZII

Dacă doriți să fiți în pas cu tendințele pieței și să obțineți avantaje competitive în afacerea dumneavoastră, atunci Top Club Business Conference este evenimentul perfect pentru dumneavoastră!
În cadrul conferinței, veți avea ocazia de a interacționa cu oameni de afaceri de succes și de a învăța împreună cu ei strategii eficiente pentru atragerea și fidelizarea clienților, generarea de clienți potențiali și promovarea produselor și serviciilor.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă extinde oportunitățile de afaceri și influența, evenimentele noastre sunt platforma perfectă. De la extinderea rețelei cu profesioniști care vă pot ajuta, ghida, până la obținerea unei perspective neprețuite asupra tendințelor profitabile din industrie, există multe surprize plăcute de la participarea la Top Club Business Conference care vă vor duce cu siguranță afacerea și mai departe.

PROFITAȚI DE ACEASTĂ OPORTUNITATE ȘI LĂSAȚI-O SĂ FIE UN CATALIZATOR PENTRU SUCCESUL VIITOR!

Nu ratați ocazia de a participa la conferință și de a vă transforma afacerea într-un succes durabil!

Copyright 2023 - Top Club - All Rights Reserved

Yes! Give Me Access to the Videos Now

Enter your email below to get instant access to video 1 in our FREE training series

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close