Trive Cart, software-ul numarul 1 care îți crește vânzările din traficul existent

 

În aceast articol vei găsi câteva informații despre tool-ul pentru magazinele online Thrive Cart și l-am scris pentru a îți da seama dacă acesta este pentru tine sau nu. Și DA, eu îți recomand cu mare drag să îl folosești, asta bineînteles dacă este potrivit pentru afacerea ta online.

Acest ghid te va ajuta să înțelegi cum funcționează ThriveCart și lucrurile interesante pe care le poți obține cu acesta.

De-a lungul anilor eu și antreprenorii cu care lucrez în Top Club am văzut multe tool-uri de acest gen, dar nimic nu se apropie de eficacitatea și ușurința de utilizare ThriveCart așa că, să începem!

 

Ce este Trive Cart și care sunt funcționalitățile acestui tool?

 

Coșul de cumpărături este unul dintre cele mai importante – dar deseori trecute cu vederea – componente ale afacerii tale. Și acest lucru este adevărat, fie că ai un magazin online sau ești un marketer online, modificările mici ale coșului de cumparături pot duce la un procent de  conversie mai ridicat și o experiență mai ușoară pentru clienții tăi, chiar un impact imens asupra vânzărilor tele.

Atunci când cauți un coș de cumparături pentru site-ul tău, sigur îți vei dori cea mai ușoară și mai putenică platformă online pentru așa ceva, iar aceasta poate fi Thrive Cart. Iată câteva din catacteristicile putenice pe care aceast tool le deține:

 

 • Doar un click pentru oferte bombă
 • Upsell
 • Editare coș și construire funnel
 • A/B testing
 • Centru de afiliere
 • Auto-folowup
 • Integrări cu auto-respondere
 • Cupoane
 • Statusuri detaliate
 • Autentificare prin doi factori
 • Cumpărături simple, prin 2 pași
 • Template-urile de checkout sunt foarte atent create și optimizate, special pentru a te ajuta să îți îmbunătațesti veniturile imediat ce începi să utilizezi platforma. Acestea meg perfect pe orice dispozitiv și atrage oamenii  să cumpere. Orice schimbari pot fi făcute doar printr-un click și totul este pornit.
 • Statistici live detaliate și un dashboard cu previziuni pentru întregul business

INTEGRĂRI SIONSOFT, PLĂȚI CĂTRE AFILIAȚI INSTANT, INTEGRARE KUNAKI,  LINK TRACKING, INTEGRARE MEMBERSHIP, COȘ DE CUMPĂRĂTURI MODAL, PRVIZIUNI LEGATE DE VÂNZĂRI, UPGARE-URI DE PRODUS, RETARGETING, TAXA DE VÂNZĂRI DIGITALĂ, MANAGEMENTUL ABONAȚILOR, URL-URI SECURIZATE, SUPORT TRIAL AVANSAT, COȘURI NELIMITATE, ȘI MULTE ALTELE.

Nu mai spun că ești mereu la curent cu rezultatele vânzărilor și promoțiilor tale în timp real, că poți face teste comparative și poți identifica ușor punctele slabe din marketing sau din canalul de vânzări, astfel încât să le poți remedia în câteva minute.

Este un tool complet, complex și foarte usor de folosit.

 

Păreri despre Thrive Cart

 

Deoarece eu sunt o singură persoană, și ți-am spus deja părerea mea, am zis că este relevant să includ și opinia altor utilizatori și clienți ThriveCart. Iată câteva recenzii și mărturii ale clienților existenți care utilizează în prezent ThriveCart pentru a-și dezvolta afacerea online.

 

“ThriveCart aduce oamenilor soluții, iar aceasta este opusul confuziei. În afacerea mea acesta mi-a oferit posibilitatea de a mă focusa pe promoții în loc să mă focusez pe probleme tehnice. Este elegant de simplu. Îl iubesc. – Nic Lucas, Massive Impact International

“De-a lungul a 7 ani, am văzut o mulțime de cart buildere, dar niciodată unul la fel de integrativ, plug-n play și bogat în caracteristici ca ThriveCart. Și personalul și sprijinul lor sunt de foarte bună calitate. Nu veți fi dezamăgiți.”Barry Goss, m4research.com

“Mi-am dorit o pagină de checkout frumoasă, care să nu coste o avere. ThriveCart mi-a oferit asta și multe altele. Cu siguranță, o investiție care se va plăti de la sine de foarte multe ori.”Latasha Kinnard, Start Young Financial Group

 

Concluzii

 

Eu personal recomand ThriveCart pentru rezultate mai bune și îl recomand cu mare încredere marketerilor online, consultanților, antreprenorilor, proprietarilor de firme de comerț electronic și vânzătorilor de produse informaționale.

Acest software pentru coșul de cumpărături nu este 100% perfect, dar este foarte apropiat (și spun asta pentru că niciun coș de cumpărături nu este perfect) dar ce este wow este ca aceștia adauga lunar noi funcții pentru a-l îmbunătăți fix pe nevoile și ideile clienților.

În concluzie, ThriveCart te va ajuta să preiei controlul asupra afacerii tale, să vinzi mai multe produse, să gestionezi afiliații și să urmărești totul dintr-un tablou de bord analitic curat și ușor de utilizat.

Dacă vrei să afli mai multe, dă click pe butonul de mai jos pentru a fi redirecționat către website-ul acestora pentru a afla mai multe despre acest tool.

 

Către Thrive Cart

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.