Workshop Special - Lansează un produs în mediul online


Gazda ta

CRISTIAN FERTEA - Antreprenor, Consultant de Business, Autor al Cartii Bestseller Și tu poți", BUSINESS Coach, Life Coach și fondatorul Clubului de Antreprenori Top Club.

Misiunea mea personală este să ofer soluții concrete pentru manageri sau pentru acele persoane care vor să își dezvolte abilitățile de manageri astfel încât să obțină rezultate reale și performanțe din ce în ce mai ridicate

choose your image

Peste 2000 de ore de trainig susținute.

choose your image

Peste 200 de companii cu care am lucrat.

choose your image

Peste 2000 de persoane pregătite.

Workshop GRATUIT. 
Lansează un produs în mediul online.

Să faci o lansare de produs nu este deloc ușoară, mai ales din cauza concurenței destul de mari, indiferent de domeniul de activitate.   

În acest workshop îți voi dezvălui cum să lansezi un produs folosind principalele instrumente disponibile pentru afacerea ta.

Ești aici poate, cu noul tău produs fantastic în mâinile tale, gata să cucerească piața. După zile, luni, poate ani de gandire,muncă efectivă la crearea acestuia, ai ajuns la testul final: lansarea.

Dar cum să lansezi un produs în lumea marketingului într-un mod întradevăr eficient? Cum să-l faci să se transforme într-un adevărat succes comercial?

Workshopul îți va aduce viziunea și claritatea necesară pentru a lua la timp decizii mai bune pentru afacerea ta.

choose your image

Miercuri, 11 Noiembrie

Între orele 17:30 - 19:30

The timer has expired!

Ce spun membrii Top Club

*pe acești antreprenori și pe mulți alții îi vei întalini în workshop

Robert Nagy

Step 1

"Atunci când ai o problemă și nu există să nu ai probleme, nu ai și la cine să pui întrebări, aici ai și la cine și găsești și răspunsuri. Am primit de fiecare dată răspunsuri, soluții." 

Georgiana Bularca

Step 1

"Orice antreprenor are nevoie de Top Club pentru că oricine are nevoie de ceea ce oferă programul Top Club: Un loc în care lucrurile poți râde, să nu fi judecat, să poți fii tu însuți, să fii înțeles și să înțelegi la rândul tău."  

Gabriel Sabau

Step 1

"Te simți confortabil să spui lucruri pe care nu le-ai spune, te simți liber să pui întrebări care în altă parte nu le-ai spune. Un loc în care întâlnești autenticitate și gândire matură de business."

Să vorbească acum cifrele. Doar cateva dintre ele.

choose your image

Zeci de milioane de lei, cifră de afaceri cumulate de antreprenorii din Top Club.

choose your image

Creșteri de pana la 400% a profitabilității firmelor din club și alte realizări spectaculoase.

choose your image

Creșteri de pană la 400% a profitabilității firmelor din club și alte realizări spectaculoase.

Fă primul pas mic, adică completează formularul de mai jos, pentru a accesa universul antreprenorilor speciali TOP CLUB si pentru a participa la workshop-ul Live