Mini-Curs Ziua 2: Cum să-ți Crești Afacerea

Depășirea Barierelor Mentale în Dezvoltarea Afacerii: Mindset și Zone de Confort

Ziua a doua a mini-cursului nostru abordează provocările legate de mindset-ul care împiedică progresul în afaceri. Vom analiza importanța unei dorințe autentice de creștere, provocările legate de încrederea în sine și meritul personal, și necesitatea extinderii zonelor de confort pentru a adopta schimbări și inovații. Această secțiune este dedicată echipării participanților cu uneltele necesare pentru a naviga prin barierele mentale și pentru a transforma aceste obstacole în oportunități de succes.

Cristian Fertea: Mentorul MasterMind cu o Viziune Revoluționară pentru Afaceri de Succes

Accesează Sesiunea Gratuită de Q&A: Expertiza de 197€, la 0 Cost!

Oportunitatea Ta de a Pune Întrebări și a Primi Răspunsuri Personalizate de la Experți, Fără Niciun Cost!


Atunci când ai o problemă și nu există să nu ai probleme, nu ai și la cine să pui întrebări , aici ai și la cine și găsești și răspunsuri." "Am primit de fiecare dată răspunsuri, soluții.

Robert NagyOrice antreprenor are nevoie de top Club pentru că oricine are nevoie de ceea ce oferă programul Top Club: Un loc în care lucrurile poți râde, să nu fi judecat, să poți fii tu însuți, să fii înțeles și să înțelegi la rândul tău.

Georgiana BularcaO plăcere obligatorie. Subiecte concrete, actuale. Modalitate prin care să primești valoare. Singurul program practic de afaceri ancorat în realitate, cu informație la zi!

Școala vieții în business.

Contact cu lumea reală.

Mihai CodobanOportunitate de a ajuta, de a contribui la dezvoltarea afacerii tale și a altora. O evadare, o oază de reîncărcare, oaza mea de liniște din care îmi iau informațiile de care  am nevoie. Loc de unde iti iei energia de face lucrurile sa se intample.

Gabriel Sabau


Copyright © TopClub.ro     |   Termeni și condiții  |  Politica cookies  

100% free webclass

Reserve Your Seat Now For This Webinar

Enter your name and email to reserve your webinar seat

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close