Ontraport

  • Scurtă descriere:

Toate uneltele tale de marketing într-o singură unealtă și într-un singur loc. Crează și lansează campania ta de marketing automatizată și toate piesele tale promoționale (de la e-mailuri până la pagini sub formă pop-up) chiar înăuntrul Ontraport ca toate să fie conectate între ele. Toate datele într-un singur loc. Folosește-ți toate datele pentru a găsi oferte și campanii care generează conversații pentru ca tu să poți câștiga bani pe urma vânzărilor tale.

  • Principalele functionalități:

1.CRM:

Creează campanii  și apoi  CRM-ul păstrează și inventariază fiecare click al clienților, iar apoi restul efortului de marketing este condus fără efort în spatele scenei.

2.Email:

Scire și personalizează-ți toate mesajele cu brandul tău  și în plus  asigură-te că sunt trimise clienților potriviți la momentul potrivit.

3.Texte SMS:

Trimite și primește mesaje text în legătură cu oferte de produse și nu numai.

4.Pagini:

Crează pagini atractive pentru a-ți promova produsele și plățile cu formate care sincronizează datele direct către baza ta de date și sistemul tău de ecommerce.

5. Siteuri pentru abonați:

Crează ușor, lansează și condu-ți un site pentru servicii pe baza de abonamente în Ontraport, pentru a începe astfel să câștigi venit pasiv și pentru a avea un flux  constant  de câștiguri.

Mai multe despre acest excelent tool pe situl oficial https://ontraport.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.